L’home que mira

Julio 15, 2016

Para Don Jaime de todos los veranos

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 11:40 pm

En un viejo país ineficiente,
algo así como España entre dos guerras
civiles, en un pueblo junto al mar,
poseer una casa y poca hacienda
y memoria ninguna. No leer,
no sufrir, no escribir, no pagar cuentas,
y vivir como un noble arruinado
entre las ruinas de mi inteligencia.

Ya ve usted, Don Jaime, casi soy tan viejo como cuando usted me miraba con esos ojos de sátiro católico y de cura exclaustrado. (¿por qué todos los de la gauche divine teníais ojos de cura maligno?). Y ese poema suyo sigue teniendo mucho que ver mi ideal de vida. No he conseguido aún no leer, ni escribir. Pago cuentas pero (aunque de momento sea un secreto entre yo y mi neurólogo) ya vivo entre las ruínas de mi inteligencia.

Cada vez que Júlia y yo vamos a Atenas (jamás en verano) invocamos su nombre en la calle Pandrossou. Sabemos que le gustaría, como a ella y a mi con diecisiete años nos gustaba escucharle a usted o a Eugenio Trías.

En agosto nos vemos en cualquier esquina de Salónica, Don Jaime.

Julio 9, 2016

CONVERGÈNCIA I EL FINAL DE LA (SEVA) HISTÒRIA

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:50 am

Quan hi ha un canvi polític o cultural sempre és pluricausal. Les transformacions socials són processos complexos i en el cas de Convergència, em sembla que la seva crisi es pot explicar com a mínim per la conjunció de cinc factors:

a.- La crisi de la pagesia tradicional i de la propietat agrària. Convergència ni ha sabut defensar el camp català a la Unió Europea, ni ha entès que els han girat l’esquena les noves generacions de pagesos, que potser són pocs però amb estudis i amb possibilitats de guanyar-se la vida i de determinar el control,de molts ajuntaments. La pèrdua d’alcaldies rurals, tradicionalment dominades per famílies de grans propietaris, ha estat brutal en aquests darrers quinze anys.

b.- La esfondrament dels botiguers i les classes mitjanes catalanes. urbanes i molt especialment en les capitals de comarques. La Catalunya del senyor Esteve ara és la del senyor Xing-Ling. Els vells botiguers s’estan morint, els fills dels botiguers han enterrat el senyor Esteve per alguna banda amb una bandera quatribarrada; i ara els xinets commemoren l’any del Mico de Foc (2016) per comptes de San Pancraç. Que els fills dels botiguers es guanyin la vida molt millor que els seus pares treballant per a una multinacional (o fent de funcionari) ajuda molt a canvir el vot.

c.- La degradació cultural: Convergència ha menyspreat, per sistema, el camp de la cultura i de les idees. Amb gent com els Castiñeira i companyia al davant és difícil que una persona decent es pugui acostar a aquell femer, que no passa d’una pura i dura recicladora d’idees alienes.No tenir ni un pensament original en molts anys, acaba per passar factura. Podria afegir noms, però no em dóna la gana fer-los propaganda. A Convergència els intel•lectuals sempre han estat tractats com una cosa que fa entre fàstic i pena. I fa molts anys que han perdut la lluita cultural en àmbits com la música o la moda. De l’assaig ja ni en parlo.

d.- La crisi del catolicisme català: avui l’església catòlica esà intel•lectualment sota mínims. ESADE i IESE que se suposava que eren les grans escoles de negocis catòliques no tan sols no van anticipar la crisi econòmica sinó que no han tingut gent amb un qüocient intel•lectual diguem-ne normalet, capaç de gestionar-la. No hi ha novel•listes catòlics, ni filòsofs catòlics, ni poetes catòlics de primer nivell. I si n’hi ha els farem el favor d’ignorar-los, perquè, pobrissons meus, fan peneta. Esglésies buides i capellans que no compleixen amb el sisè manament de la la llei de Déu (del setè ja no en parlem!) són una mala base per un partit polític de caire tradicional. Aquí i arreu.

e.- La internacionalització de les petites empreses: per al petit empresari, Catalunya ja no és el seu mercat natural ni el més important, En aquests darrers anys l’empresa que no s’ha sabut o pogut internacionalitzar-se ha baixat la persiana. I ara mateix a aquests empresaris els importa més el Brèxit que les collonades que puguin passar als aspirants a fer d’Artur Mas (¿Artur qui?).

No parlo del trist cas Pujol, ni de la incapacitat convergent per plantar cara a Madrid, ni de la seva incapacitat per gestionar temes com la immigració (que en deu anys canviarà el mapa electoral del país). Convergència ha mort i tot indica que caurà en mans de l’Opus Dei i del seu sector de negocis o que la gent els anirà abandonant en silenci per ingressar a ERC.

La pregunta és: repetirà ERC els errors de Convergència? Lamentablement, estic convençut que sí. Però això seria un altre article i ara mateix estic cansat, molt cansat!, d’escoltar mallerengues per comptes de principis polítics ferms.

Si algú té alguna idea de com canviar el rumb de les coses que m’ho expliqui, sisplau. Jo estaré on sempre: a la meva biblioteca. Llegint. Que em sembla que és una cosa que fa anys que cap convergent no fa.

Julio 1, 2015

Hola i la filosofia estiuenca

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 8:22 am

HOLA s’està convertint en una revista literària, tipus MAGAZINE LITTÉRAIRE. A coberta la Preysler i en Vargas Llosa (ampli reppppppportatge) i en planes interiors l’anunci que a Mònaco a l’octubre hi haurà ‘los primeros encuentros filosóficos’, valga’m Déu. Bé no diuen que hi faran trobades filosòfiques, sinó que les ‘albergaran’, que queda més fi.

Textual: ‘unas conferèncias en que el amor será el hilo conductor y en que Carlota [de Mònaco], licenciada por La Sorbona [i per La Sobona] adelantó: “Se puede vivir sin filosofía pero también sin amor y música, pero no tan bien”‘. No sé si podré soportar que no m’hi hagin convidat. Agggg!

I parlant de tot: aquest mes el Magazine Littéraire el dediquen a l’Apocalipsi en literatura i en filosofia. No m’estranya. Aquests també llegeixen l’Hola.

Mayo 27, 2015

Fórmula 1? No, gràcies.

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:41 pm

Aquest any 2015 a Alemanya no s’ha corregut Fórmula 1, ni a Nurburgring ni a Hockenheim, ni enlloc, perquè la Merkel no l’ha volgut subvencionar. A Suècia (i per raons ecològiques) no hi ha Fórmula 1 des de 1978. El Gran Premi de França també es va acabar l’any 2008.

La Fórmula 1 crema gasolina (un bé escàs) i contamina molt (pneumàtics, gasolina, gasos diversos, pudors…). És un espectacle cutre perquè és contrari al medi ambient, per agressiu i per masclista. Que Barcelona en Comú no la vulgui subvencionar és un símptoma d’europeisme i de modernitat.

Fórmula 1? No, gràcies.

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:41 pm

Aquest any 2015 a Alemanya no s’ha corregut Fórmula 1, ni a Nurburgring ni a Hockenheim, ni enlloc, perquè la Merkel no l’ha volgut subvencionar. A Suècia (i per raons ecològiques) no hi ha Fórmula 1 des de 1978. El Gran Premi de França també es va acabar l’any 2008.

La Fórmula 1 crema gasolina (un bé escàs) i contamina molt (pneumàtics, gasolina, gasos diversos, pudors…). És un espectacle cutre perquè és contrari al medi ambient, per agressiu i per masclista. Que Barcelona en Comú no la vulgui subvencionar és un símptoma d’europeisme i de modernitat.

Abril 19, 2015

PERENNIA

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:04 am

Viu feliç, tu que vius. La vida és un regal petit: tan bon punt has nascut, imperceptiblement s’envigoreix, després imperceptiblement s’esgota.

Aquest és un poema breu d’un dels llibres de poesia més impressionants que he llegit als darrers temps: Perennia. Poesia Epigràfica Llatina, que ha traduït Mònica Miró Vinaixa i que es va presentar dilluns a la nova Llibreria Documenta. Són poemes escrits a les tombes, records d’unes vides que es van fer alhora pols i memòria - i que retornen escruixides al cap dels segles,

LA SALA D’ESTAR ÉS UN CAMP DE FUTBOL

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 9:55 am

Cadascú té la seva magdalena proustiana i aquest llibre de Josep Maria Fonalleras podria ser la meva. Memòria de la Girona dels anys 1960-1970 amb ulls de nen, magníficament ben escrita i plena de detalls.
Sé que funciona perquè la meva mare (82 anys) el va devorar aquesta setmana santa. A mi em duu records de quan passava temporades gironines a la Pujada de Sant Félix (llavors no es deia Sant Feliu) a casa de la meva tia pintora, Neus Lledó. Un llibre que és molt més que un regal de Sant Jordi.

Per Sant Jordi

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 9:51 am

Tres llibres per Sant Jordi, que potser no seran best-sellers però ajuden a una vida més decent.

Poesia: Perennia. Poesia Epigràfica Llatina. Mònica Miró Vinaixa. Godall edicions.

Narrativa: La sala d’estar és un camp de futbol. Josep Maria Fonalleras Ara llibres.

Assaig: Xavier Garcia: Heterodoxos europeus. Pagés editors.

D’aquest últim, llibre no n’he parlat abans (mea culpa!), però cal fer-ho. Són retrats literaris de pensadors ecologistes i de vels taüps de la consciència ambiental. Està molt bé.

Marzo 15, 2015

Novel·la de campus

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 8:56 pm

Les novel·les de campus són una especialitat americana. Expliquen la vida universitària de joves que volen menjar-se la vida (els anys d’aprenentatge si ens posem cursis i estrafem Goethe!). En general, però, passa que la vida se’ls menja, tot i que pel camí els han arribat coses interessants.

No hi ha gaire novel·la de campus a Catalunya, si s’exceptuen la de Carme Riera sobre la UAB (Natura quasi morta) i les tres d’en Cercas, que recullen la seva experiència a Urbana, Illinois ( El inquilino, Una oración por Nora, La velocidad de la luz ). El dèficit és tan lamentable com comprensible, per dues raons principalment. En general, la vida universitària catalana és tan depriment que no dóna per gaire novel·les - i Kafka fa molts anys que és mort.

Ara apareix la primera novel·la de campus ambientada a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. Es diu: “Obre’m la nevera i et diré qui ets” i l’ha escrit Joan Boher. Es presenta un dia d’aquests a la llibreria 22. Uffffffffffffffff.

Febrero 15, 2015

Junqueres, Tele 5 i la Barneda

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 4:47 pm

Des de fa molts i molts anys, Telecinco és l’exemple fefaent de la falsedat de la teoria de l’evolució. Hi ha alguna gent (per exemple els qui fan programes a Telecinco i la majoria dels qui els veuen) que no han superat el nivell mental i evolutiu de l’australopitec del llac Turkana, però que malgrat les seves deficiències cognitives (o gràcies a elles), han aconseguit viure, i en algun cas cobrar la prestació d’atur, en el segle XXI de l’era cristiana. A més, fins i tot tenen dret a votar.

La compareixença de l’Oriol Junqueres ahir a la nit a Telecinco, davant tres autèntiques hienes, va ser un admirable exercici de bondat evangèlica i una autèntica obra de caritat (ensenyar a qui no sap, en viu i en directe). Intentar que els de Telecinco progressin en l’escala evolutiva és temps perdut, però va donar una gran lliçó de democràcia, de capacitat retòrica i de consistència doctrinal. Ja se sap que això els televidents telecinquers no ho poden apreciar, degut a febleses cognitives òbvies, però l’esforç està fet i amb bona nota.

I tot cal dir-ho, la Sandra Barneda va estar d’un mal educat impropi d’una lesbiana eixerida. Ni tan sols va acomiadar l’Oriol amb una frase cortès, com és costum de fer entre gent que es dutxa. Suposo que per compensar la badada ens tornarà a donar la tabarra amb la seva condició sexual durant una altra llarga i insofrible temporada. Uf, com cansa aquesta dona! Uf, com cansa Espanya!

Enero 2, 2015

Dades del web www.alcoberro.info l’any 2013

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:27 am

Aquestes són els números del 2013, pel que fa al web http://www.alcoberro.info segons Google Analitics:

* 497.530 sessions (visites al web)

* 385.853 usuaris (visites úniques)

* 801.337 pàgines vistes

* 0 euros de benefici

Ens costa valorar les xifres. En primer lloc, perquè 2014 ens ha portat un petit augment d’usuaris (5,35%) i de sessions (1,87%) respecte al 2013, però també una disminució sensible de planes vistes (7,38%). I, especialment, perquè la disminució de visites i pàgines vistes ha estat molt (però mooolt!) severa a Catalunya i a València. Un autèntic pal.

La caiguda del 6,39% en planes vistes a Espanya, (que a Barcelona-ciutat és del 25,24% i a Sabadell del 26,59%) es compensa amb importants pujades a Amèrica del Sud.
Però la sensació és agredolça: ¿pot voler dir que tinc un web amb prestacions del segle XX que s’està tornant tecnològicament obsolet al segle XXI? Possiblement.

Potser indica també que ja hi ha noves planes web de filosofia amb més interès didàctic que la meva? Tant de bo. Al cap i a la ficom més serem més riurem. Sé que la meva plana funciona pel retorn que rebo en forma de comentaris i e-mails. Que en funcionin altres em sembla magnífic.

Però la dada em preocupa si és un símptoma que hi ha menys públic i el consum cultural (i el de filosofia) està baixant de manera alarmant. I em temo que, en bona part, les coses van per aquí.

Primer dia de l’any al web alcoberro.info

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 12:17 am

Avui, 1 de gener de l’any 2015, 158 usuaris s’han connectat al web www.alcoberro.info i han vist 330 pàgines de filosofia. Sempre m’ha sobtat que la gent busqui coses de filosofia a Internet el primer dia de l’any. Al món hi ha gent molt estranya. O molt sola. O molta necessitat de filosofia. O totes tres coses. Però, en qualsevol cas, moltes gràcies per veure’ns.

Noviembre 29, 2014

LLISTA CONJUNTA, NI GANES

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 11:41 pm

Espero a veure què dirà en Junqueres dimarts, però d’entrada ni putes ganes d’una candidatura conjunta amb Convergència i, encara menys, de llista del President. Jo no em menjo ni les retallades, ni la corrupció de Convergència.

Jo no menjo amb la gent que va insultar el Tripartit per terra, mar i aire. Jo no puc acceptar un paio com en Boi Ruiz, perquè va dir que si algú volia estudiar llatí, s’ho hauria de pagar i perquè retalla la sanitat. Dóna la casualitat que tinc un fill que estudia Clàssiques (i li ho pago) i una filla metgessa que cobra l‘hora de guàrdia a 10 €.

No em ve de gust fer una llista conjunta amb el partit del cas Pallerols, ni amb el del cas Palau, ni tinc res a veure amb Rafael Español (La Seda), ni amb Line Invest, Fortia Vida, Norton Life i Personal Life. Ni he saquejat la Mútua del Comerç i la Indústria (allí li van robar la pensió a la meva sogra), ni he fet coses lletges amb el patrimoni del Barça. No sóc patriota a la manera d’en Carles Villarrubí, que (conjuntament amb la seva senyora Sol Daurella) tanca Cobega i se l’emporta a Madrid. Hi ha hienes més decents que aquesta gent.

La dreta d’aquest país necessita vots… doncs que se’ls busqui! La dreta d’aquest país té un partit en descomposició… doncs que sigui algú altre qui li salvi la cara. No veig perquè hem de ser els republicans. Comprenc que ara mateix hi ha molt “independent” amb ganes de càrrec i que es farà una campanya sagnant contra ERC, si rebutgem pasar per l’adreçador. Haurem de soportar (amb la rialla sota el nas) que vingui a donar-nos lliçons de patriotisme el partit dels fills d’en Pujol, el de la bruixa aburrida i el del pare carbasser, el de la Mercè Pigem, el d’Encarna Roca i el d’en Prenafeta. Comprenc que aquesta gentola necessiten algú que els tapi les vergonyes. Però no em dóna la puta gana de ser jo.

Jo vaig a treballar cada dia, m’aixeco a quarts de set del matí i vaig a dormir a la una. Escric en català, cosa que significa que les meves publicacions no tenen “valor científic” segons l’ordenament jurídic universitari espanyol (que CiU no va voler canviar quan va poder en temps d’Aznar). Faig un munt d’activitats gratuïtes i sóc soci (pagano) de mitja dotzena llarga d’entitats culturals. Tinc un web de filosofia des de fa catorze anys i mai ha rebut ni el més mínim reconeixement per part de cap conselleria d’Educació (ni l’he demanat), no m’ha caigut mai ni una conferència de cap conselleria (ni l’he demanada) i l’únic article que he publicat en una revista del Govern vaig trigar dos anys i mig a cobrar-lo.

Ni els dec res, ni em deuen res. Saludo a tothom, però trio els meus amics.

Noviembre 22, 2014

Els xanxullos universitaris de l’Errejón com a símptoma

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:36 am

Aquests dies s’ha descobert un tripijoc universitari de l’ideòleg del nou partit regeneracionista “Podemos”, Iñigo Errejón, que cobrava 1825 eurons mensuals per un projecte d’investigació a temps complet a la Universitat de Màlaga, que mai va escriure, però que li servia per organitzar el partit. Un projecte que, a més, havia estat dissenyat a mida del Sr. Errejón per un camarada seu, Alberto Montero, catedràtic i membre de la direcció de Podemos.

Però el problema no és el típic del xanxullo universitari, tot i que és obvi que alguns amiguets postcomunistes de Madrid i províncies han arribat a gestionar les facultats de Ciències Polítiques com si es tractés d’un cortijo. El problema, dispensin, és filosòfic. Al llarg dels darrers 30 anys, les facultats de Dret i de Ciències Polítiques han estat “okupades” per professorat que ha estat realment molt pitjor que mediocre. Si reviseu els programes, veureu que el que s’ha explicat als futurs sociòlegs juristes és bàsicament les teoria amic/enemic de Carl Schmitt i el positivisme jurídic de Weimar (Kelsen), que separa moral de dret.

Així s’han creat promocions i promocions de professionals que ho ignoren tot sobre pensament jurídic contemporani (no saben res de les tesis utilitaristes, per exemple, ni del liberalisme clàssic - per no llegir, no coneixen ni Sartori!). Això ha estat un càncer per al sistema legal i per a l’anàlisi social i tindrà conseqüències encara més brutals. Demanar a un lector de Schmitt que tingui el més mínim respecte per la separació de poders és demanar-li massa.

No hi ha res més pràctic que una bona teoria i la ignorància supina de la teoria democràtica i liberal del dret ens ha portat aquí. Tenim un progressisme idiota que creu de debò que Schmitt, Zizek i Mouffe són la santíssa trinitat de la filosofia política. Les facultats universitàries de Lletres, a Catalunya i a Espanya, són plenes d’ analfabets en estat pur que malviuen amb salaris ínfims donant classes a nanos que han fet un batxillerat subcultural. Gent que no sap res, que cobra una misèria i que només tramet ressentiment s’encarreguen de la formació dels nostres futurs juristes, sociòlegs i professors. Torsimanys cecs menen la gent al precipici. Ja ho estem pagant caríssim en demagògia i ho pagarem més car encara.

Vostès mateixos.

Entradas siguientes »

Gestionado con WordPress

how much does depo provera cost australia clindamycin why can't you lay down neurontin for panic lamictal heart attack baclofen drug holiday how much zantac can you take per day review tentang tretinoin metoprolol 95 wirkstoff can metoprolol cause leg pain is it ok to take aspirin with zoloft clindamycin tretinoin reviews ryan revia football weight loss after stopping metoprolol when can i stop taking dilantin side effects depo provera shot mood swings what is a low dose of sinemet metoprolol 25 mg absetzen difference between both flonase and nasonex can you die from baclofen withdrawal coming off depo provera weight loss prescription drug neurontin gabapentin st davids artane gaa tegretol and keppra how strong is clindamycin hcl codeine and asacol tretinoin cream 0.025 side effects how much does neurontin cost without insurance clindamycin in the philippines detrol la patient reviews wat is arcoxia 90 mg dosage for dulcolax suppositories trileptal kidney function triamcinolone lichen planus metoprolol dopamine weight gain from toprol tretinoin stieva-a forte baclofen analgesic aricept 5mg reviews diamox and exercise side effects from triamcinolone acetonide cream zantac and cephalexin baclofen berlin does prometrium cause cramping pregnancy aspirin and ibuprofen together uk olanzapine and memory loss when to stop imuran before surgery why does imitrex burn diamox blood in urine xalatan weight gain buspar and erectile dysfunction what class of drug is asacol metoprolol patient counseling requip blogs lipitor aleve interactions trental dose alcoholic hepatitis average dosage of toprol can you take aspirin paracetamol ibuprofen together depo provera short term side effects provera making me crazy safe dosage of lamictal does trileptal cause mood swings can taking lasix cause weight loss greenstone brand clindamycin phosphate topical solution depo provera pour homme depo provera patient information handout wiki trileptal benzac retin differin diltiazem ointment side effects itching low dose naltrexone for epilepsy can i take cialis with avodart side effect of provera 5mg fosamax annual sales diltiazem in migraine can dilantin be taken with milk xalatan side effects fatigue breast enlargement depo provera cheap provigil prescription how long does it take for prometrium to dissolve asacol hd drug interactions elocon benefits can dilantin cause mouth sores isotretinoin wash out period arcoxia etoricoxib 90 mg side effects how long after taking isotretinoin can i drink alcohol mircette birth control online asacol in the stool neurontin delta sleep does baclofen really work treatment for bleeding while on depo provera does provera cause abdominal pain depo provera causes weight loss aspirin plavix stroke zantac pruritus is clindamycin ok to take when pregnancy topamax and decongestants low dose naltrexone and testosterone pharmacies in artane tretinoin mechanism of action skin what do aricept and reminyl do clindamycin staph coverage arcoxia 90 nota 66 what is the difference between baclofen and soma how to prescribe diamox for altitude sickness clindamycin hcl 300 mg picture how to stop taking tegretol aspirin and ibuprofen cross sensitivity triamcinolone used for scabies infant zantac cause constipation differin retin a difference zoloft and erectile dysfunction levofloxacin clindamycin together on topamax and gaining weight how long does it take for depo provera to start working does clindamycin work for pink eye metoprolol 25 mg picture allergy medicine with lamictal should i take calcium while on depo provera weight loss after depo provera do side effects of neurontin go away taking methotrexate and plaquenil lamictal skin side effects metoprolol succinate extended release vs amlodipine besylate nystatin cream triamcinolone acetonide ointment restless leg requip dose how much zantac for hives hemiplegic migraine topamax tretinoin cream in spain can i alternate ibuprofen and aleve pletal and omeprazole skin lite cream hydroquinone tretinoin retin reviews finasteride month 3 can depo provera cause tinnitus ic metoprolol 25 mg differin gel purging clindamycin foam for acne lisinopril and unisom who should not take finasteride arcoxia and dizziness advantages of amlodipine over other calcium channel blockers dramamine upset stomach topamax dose for tremors how to get a prescription for provigil in australia depo provera for 8 years how do you code subtherapeutic dilantin level side effect from tegretol is provera a birth control cytoxan thyroid quitting requip cold turkey provera and sore breasts side effects of imitrex shots coupon for differin gel baclofen side effects anxiety what does oral clindamycin treat reminyl lucid dreaming triamcinolone acetonide cream and pregnancy what is antirobe clindamycin will triamcinolone acetonide cream treat jock itch metoprolol for fast pulse aricept onset where can i buy infant zantac low dose naltrexone add finasteride e nausea missed lamictal 4 days can you take clindamycin after expiration date massive diltiazem overdose long does depo provera take work po to iv conversion of metoprolol adipex weight loss columbus ohio weaning off metoprolol 25 mg how much calcium on prednisone renova tretinoin cream reviews therapy with the opioid antagonist naltrexone promotes mucosal healing in active crohn's disease inderal and provigil pregnancy zantac safe is topamax fda approved for migraines lamictal abilify adderall how many mg of zantac for baby imdur side effects elderly differin cream price in india differin paula's choice constant bleeding after stopping depo provera metformin weight loss non diabetics who makes atrovent albenza over the counter walgreens tylenol with codeine and aspirin difference between retinyl palmitate and tretinoin administering zantac to babies converting iv to oral diltiazem side effects of infants on zantac lamictal taper off schedule finasteride side effects irreversible tretinoin mercury drugstore requip lawsuit gay does aricept help short term memory tretinoin cream .05 amazon causes of high prograf levels does depo provera work while antibiotics are clindamycin and tetracycline related metoprolol and sertraline interaction how to use topamax for migraines is aleve like advil or tylenol can you take dramamine for stomach flu free dilantin level therapeutic avodart for alopecia tretinoin at night or morning image of clindamycin what happens if i stop taking avodart low dose naltrexone erectile dysfunction is kytril better than zofran common side effect dilantin topamax migraine weight loss diltiazem and upset stomach clindamycin human bite methotrexate and plaquenil side effects topamax and phentermine weight loss results lamictal urinary tract infection clindamycin phosphate clogged pores can hydroxyzine be used as a sleep aid naltrexone maximum dose aldara cream urethra depo provera fk how zantac for infants what happens if you drink alcohol while on isotretinoin clozapine and hair loss does neurontin have codeine in it how long is clindamycin good for after reconstitution metoprolol er tab succ 25mg dilantin and cipro interaction oral clindamycin for bv lamictal side effects tinnitus minocycline and retinol methotrexate and arcoxia low dose naltrexone for ibs can clindamycin treat urinary tract infections depo provera availability in india does clindamycin cover gram negatives tegretol racing thoughts nystatin and triamcinolone acetonide cream for itching zantac patent case myspa isotretinoin 10mg will tamoxifen cause hair loss lamictal 200 mg twice a day tegretol nightmares dilantin calcium interaction metformin for weight loss in schizophrenia safe but not a panacea how many times a day do you take clindamycin can baclofen raise blood pressure metoprolol succinate xl 25 mg provigil for school baclofen in dialysis is topamax weight loss temporary oxycodone and toprol tretinoin cream 0.025 coupon tretinoin apply moisturizer fenofibrate for diabetic retinopathy what is olanzapine 2.5mg used for birth control shot depo provera reviews trileptal and psychedelics lung cancer low dose naltrexone nystatin triamcinolone acetonide cream athlete's foot wellbutrin help weight loss can i take tylenol and aspirin in the same day side effects naltrexone tablets what is zantac side effects does amoxicillin affect the depo provera shot neurontin safe dose isotretinoin faa medical neurontin drug use uses of nystatin and triamcinolone acetonide ointment taking provera during menopause neurontin and jaw pain does provera cause breast cancer zantac made my baby worse avodart ieson does topamax cause nightmares retinoid accutane the dangers of depo provera clindamycin 300 mg beipackzettel depo provera side effects stopping what neurotransmitter does lamictal work on what is j code for cytoxan zantac competition valium and zantac high from baclofen side effects of tretinoin 0.05 cream clindamycin capsules dosage dulcolax helps you lose weight intrathecal pump for baclofen accutane female hair loss zantac dosage for 9 lb baby no period after clomid and provera when to stop namenda and aricept topamax drinking water imitrex low blood pressure how long until finasteride starts working maximum strength zantac 150 acid reducer light period after prometrium is klonopin a good sleep aid elocon ihottuma how does topamax work for headaches severe diarrhea after taking clindamycin depo provera positive side effects dramamine bandcamp neurontin major side effects can you use clindamycin while on accutane trileptal arthritis cefdinir and aleve taking zantac to get high can you take dramamine with zofran lamictal thyroid function tests when does serevent go generic abilify vs lamictal for depression low dose naltrexone nederland does depo provera make you feel sick depo provera how to stop spotting metoprolol orion 23.75 mg effects of tretinoin cream imuran biologic naltrexone ivf non prescription clindamycin can you combine aspirin and naproxen can u take tramadol with aspirin atazanavir indinavir can you drink when on isotretinoin dramamine birth control aldara cream foot warts effexor weight loss blog therapeutic classification of dulcolax provera tablets stop periods zantac good for nausea difference between imdur and isordil triamcinolone acetonide and fungus provera after breastfeeding how much weight loss after starting synthroid toprol for opiate withdrawal lamictal for headache treatment tretinoin for hormonal acne tretinoin cream dangerous risks associated with depo provera how long should a patient take fosamax triamcinolone acetonide cream inactive ingredients topamax and no hair loss imuran cena does finasteride thicken hair aldara south africa relafen for knee pain mestinon 60 mg preis dulcolax stool softener and pregnancy tretinoin oxidation generic forms of neurontin is there a generic for imitrex injection aspirin ibuprofen polarity aldara makes it worse diltiazem iv rate topamax baclofen avodart mechanism action can i take clarinex and mucinex together triamcinolone acetonide other names what drug class is lamictal in does clindamycin treat oral thrush finasteride folcres vs propecia diltiazem drip stability tretinoin for acne vulgaris topamax 100mg bula isotretinoin and yeast infection hair loss with cyclophosphamide zantac case differin chemist warehouse dilantin in liver failure epilepsy medicine lamictal does topamax affect kidneys is 100mg of lamictal enough provigil side effects anxiety does aspirin interfere with synthroid zantac use for allergic reaction what gauge needle for depo provera colon prep with miralax and dulcolax mechanism of tretinoin arava and high blood pressure glucovance for weight loss naltrexone for adrenal fatigue taking two dulcolax suppositories lipitor atorvastatin calcium tablets imitrex history in u.s imitrex ndc number what happens if you mix aleve and hydrocodone which is stronger baclofen or zanaflex tretinoin pimples arcoxia tablet obat apa nimotop and subarachnoid hemorrhage side effects for stopping depo provera withdrawal symptoms of requip can depo provera trigger herpes diltiazem dose conversion types of tretinoin cream clindamycin phosphate lotion reviews acne.org amlodipine hair loss side effects does asacol help diarrhea zantac skin allergies sleep aid and benadryl is serevent indicated for use in an acute bronchospasm phentermine 37.5 advanced weight loss & fat burning diet pills topamax low platelets amoxicillin can cause hair loss how can i get my doctor to prescribe me provigil can you take finasteride with testosterone zantac abortion carnet patient xeloda fda clindamycin side effects can i take imitrex with aspirin how long does metoprolol succ er last prograf levels in blood prometrium interactions how long until depo provera wears off arcoxia filmtabletten 90 mg metoprolol and beta blockers is cytoxan fda approved for multiple sclerosis after taking provera for 10 days trileptal and blood clots pharmacological classification of clindamycin clinical and pharmacokinetic aspects of high dose oral baclofen therapy requip huzursuz bacak tegretol tb triamcinolone acetonide ointment for herpes imitrex and blood pressure medication dramamine panic attack leukeran store room temperature naltrexone vs placebo provera iud side effects food artane is clindamycin stronger than penicillin dulcolax side effects weight loss taking toprol with low blood pressure will lamictal show up as pcp folic acid with lamictal ambien sleep aid review what is the brand name for metoprolol succinate is triamcinolone acetonide used for yeast infections clindamycin hcl 150 mg what is it used for what r the side effects of lamictal does toprol cause nausea aldara 5 cream coupons flonase side effects hair loss topamax weight loss dr oz 6-β-naltrexone elocon lotion for alopecia tretinoin liquid form metoprolol supplied topamax migraine reviews what does neurontin high feel like can you take ativan and zantac lamictal xr max dose is lamictal time release how long does it take toprol xl to lower blood pressure lamictal and guaifenesin cilostazol versus aspirin for secondary ischaemic stroke prevention treatment of glossodynia with olanzapine relafen and sulfa clindamycin and taste in mouth tretinoin burns xeloda melatonin neurontin stay in your system tretinoin how to pronounce difference between finasteride and spironolactone differin 0.1 fiyatı aricept rare side effects what does pletal do simvastatin and ginseng is tylenol and aleve safe to take together metoprolol 50 mg overdose side effects of the drug actonel what type of drug is clarinex 3000 mg of neurontin use of tretinoin for wrinkles artane xtra vision management heavy bleeding depo provera can i take aspirin with lortab oxytrol patch where to buy atorvastatin calcium 80mg tab okay to take ibuprofen and aspirin metoprolol recreational use clindamycin iv dosing pediatrics aldara wart cream side effects weight loss stories with metformin glucovance mims malaysia differin .3 generic chiropodist artane tretinoin discontinued uk topamax weight loss before and after tegretol 25mg olanzapine induced hyperprolactinemia difference between atralin and tretinoin chamomile and metoprolol arava open day agricultural exhibition does lamictal work for mania clindamycin pediatric dose iv isotretinoin bad leaflet gabapentin neurontin 300 mg capsule olanzapine in lactation