L’home que mira

Julio 15, 2016

Para Don Jaime de todos los veranos

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 11:40 pm

En un viejo país ineficiente,
algo así como España entre dos guerras
civiles, en un pueblo junto al mar,
poseer una casa y poca hacienda
y memoria ninguna. No leer,
no sufrir, no escribir, no pagar cuentas,
y vivir como un noble arruinado
entre las ruinas de mi inteligencia.

Ya ve usted, Don Jaime, casi soy tan viejo como cuando usted me miraba con esos ojos de sátiro católico y de cura exclaustrado. (¿por qué todos los de la gauche divine teníais ojos de cura maligno?). Y ese poema suyo sigue teniendo mucho que ver mi ideal de vida. No he conseguido aún no leer, ni escribir. Pago cuentas pero (aunque de momento sea un secreto entre yo y mi neurólogo) ya vivo entre las ruínas de mi inteligencia.

Cada vez que Júlia y yo vamos a Atenas (jamás en verano) invocamos su nombre en la calle Pandrossou. Sabemos que le gustaría, como a ella y a mi con diecisiete años nos gustaba escucharle a usted o a Eugenio Trías.

En agosto nos vemos en cualquier esquina de Salónica, Don Jaime.

Julio 9, 2016

CONVERGÈNCIA I EL FINAL DE LA (SEVA) HISTÒRIA

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:50 am

Quan hi ha un canvi polític o cultural sempre és pluricausal. Les transformacions socials són processos complexos i en el cas de Convergència, em sembla que la seva crisi es pot explicar com a mínim per la conjunció de cinc factors:

a.- La crisi de la pagesia tradicional i de la propietat agrària. Convergència ni ha sabut defensar el camp català a la Unió Europea, ni ha entès que els han girat l’esquena les noves generacions de pagesos, que potser són pocs però amb estudis i amb possibilitats de guanyar-se la vida i de determinar el control,de molts ajuntaments. La pèrdua d’alcaldies rurals, tradicionalment dominades per famílies de grans propietaris, ha estat brutal en aquests darrers quinze anys.

b.- La esfondrament dels botiguers i les classes mitjanes catalanes. urbanes i molt especialment en les capitals de comarques. La Catalunya del senyor Esteve ara és la del senyor Xing-Ling. Els vells botiguers s’estan morint, els fills dels botiguers han enterrat el senyor Esteve per alguna banda amb una bandera quatribarrada; i ara els xinets commemoren l’any del Mico de Foc (2016) per comptes de San Pancraç. Que els fills dels botiguers es guanyin la vida molt millor que els seus pares treballant per a una multinacional (o fent de funcionari) ajuda molt a canvir el vot.

c.- La degradació cultural: Convergència ha menyspreat, per sistema, el camp de la cultura i de les idees. Amb gent com els Castiñeira i companyia al davant és difícil que una persona decent es pugui acostar a aquell femer, que no passa d’una pura i dura recicladora d’idees alienes.No tenir ni un pensament original en molts anys, acaba per passar factura. Podria afegir noms, però no em dóna la gana fer-los propaganda. A Convergència els intel•lectuals sempre han estat tractats com una cosa que fa entre fàstic i pena. I fa molts anys que han perdut la lluita cultural en àmbits com la música o la moda. De l’assaig ja ni en parlo.

d.- La crisi del catolicisme català: avui l’església catòlica esà intel•lectualment sota mínims. ESADE i IESE que se suposava que eren les grans escoles de negocis catòliques no tan sols no van anticipar la crisi econòmica sinó que no han tingut gent amb un qüocient intel•lectual diguem-ne normalet, capaç de gestionar-la. No hi ha novel•listes catòlics, ni filòsofs catòlics, ni poetes catòlics de primer nivell. I si n’hi ha els farem el favor d’ignorar-los, perquè, pobrissons meus, fan peneta. Esglésies buides i capellans que no compleixen amb el sisè manament de la la llei de Déu (del setè ja no en parlem!) són una mala base per un partit polític de caire tradicional. Aquí i arreu.

e.- La internacionalització de les petites empreses: per al petit empresari, Catalunya ja no és el seu mercat natural ni el més important, En aquests darrers anys l’empresa que no s’ha sabut o pogut internacionalitzar-se ha baixat la persiana. I ara mateix a aquests empresaris els importa més el Brèxit que les collonades que puguin passar als aspirants a fer d’Artur Mas (¿Artur qui?).

No parlo del trist cas Pujol, ni de la incapacitat convergent per plantar cara a Madrid, ni de la seva incapacitat per gestionar temes com la immigració (que en deu anys canviarà el mapa electoral del país). Convergència ha mort i tot indica que caurà en mans de l’Opus Dei i del seu sector de negocis o que la gent els anirà abandonant en silenci per ingressar a ERC.

La pregunta és: repetirà ERC els errors de Convergència? Lamentablement, estic convençut que sí. Però això seria un altre article i ara mateix estic cansat, molt cansat!, d’escoltar mallerengues per comptes de principis polítics ferms.

Si algú té alguna idea de com canviar el rumb de les coses que m’ho expliqui, sisplau. Jo estaré on sempre: a la meva biblioteca. Llegint. Que em sembla que és una cosa que fa anys que cap convergent no fa.

Julio 1, 2015

Hola i la filosofia estiuenca

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 8:22 am

HOLA s’està convertint en una revista literària, tipus MAGAZINE LITTÉRAIRE. A coberta la Preysler i en Vargas Llosa (ampli reppppppportatge) i en planes interiors l’anunci que a Mònaco a l’octubre hi haurà ‘los primeros encuentros filosóficos’, valga’m Déu. Bé no diuen que hi faran trobades filosòfiques, sinó que les ‘albergaran’, que queda més fi.

Textual: ‘unas conferèncias en que el amor será el hilo conductor y en que Carlota [de Mònaco], licenciada por La Sorbona [i per La Sobona] adelantó: “Se puede vivir sin filosofía pero también sin amor y música, pero no tan bien”‘. No sé si podré soportar que no m’hi hagin convidat. Agggg!

I parlant de tot: aquest mes el Magazine Littéraire el dediquen a l’Apocalipsi en literatura i en filosofia. No m’estranya. Aquests també llegeixen l’Hola.

Mayo 27, 2015

Fórmula 1? No, gràcies.

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:41 pm

Aquest any 2015 a Alemanya no s’ha corregut Fórmula 1, ni a Nurburgring ni a Hockenheim, ni enlloc, perquè la Merkel no l’ha volgut subvencionar. A Suècia (i per raons ecològiques) no hi ha Fórmula 1 des de 1978. El Gran Premi de França també es va acabar l’any 2008.

La Fórmula 1 crema gasolina (un bé escàs) i contamina molt (pneumàtics, gasolina, gasos diversos, pudors…). És un espectacle cutre perquè és contrari al medi ambient, per agressiu i per masclista. Que Barcelona en Comú no la vulgui subvencionar és un símptoma d’europeisme i de modernitat.

Fórmula 1? No, gràcies.

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:41 pm

Aquest any 2015 a Alemanya no s’ha corregut Fórmula 1, ni a Nurburgring ni a Hockenheim, ni enlloc, perquè la Merkel no l’ha volgut subvencionar. A Suècia (i per raons ecològiques) no hi ha Fórmula 1 des de 1978. El Gran Premi de França també es va acabar l’any 2008.

La Fórmula 1 crema gasolina (un bé escàs) i contamina molt (pneumàtics, gasolina, gasos diversos, pudors…). És un espectacle cutre perquè és contrari al medi ambient, per agressiu i per masclista. Que Barcelona en Comú no la vulgui subvencionar és un símptoma d’europeisme i de modernitat.

Abril 19, 2015

PERENNIA

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:04 am

Viu feliç, tu que vius. La vida és un regal petit: tan bon punt has nascut, imperceptiblement s’envigoreix, després imperceptiblement s’esgota.

Aquest és un poema breu d’un dels llibres de poesia més impressionants que he llegit als darrers temps: Perennia. Poesia Epigràfica Llatina, que ha traduït Mònica Miró Vinaixa i que es va presentar dilluns a la nova Llibreria Documenta. Són poemes escrits a les tombes, records d’unes vides que es van fer alhora pols i memòria - i que retornen escruixides al cap dels segles,

LA SALA D’ESTAR ÉS UN CAMP DE FUTBOL

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 9:55 am

Cadascú té la seva magdalena proustiana i aquest llibre de Josep Maria Fonalleras podria ser la meva. Memòria de la Girona dels anys 1960-1970 amb ulls de nen, magníficament ben escrita i plena de detalls.
Sé que funciona perquè la meva mare (82 anys) el va devorar aquesta setmana santa. A mi em duu records de quan passava temporades gironines a la Pujada de Sant Félix (llavors no es deia Sant Feliu) a casa de la meva tia pintora, Neus Lledó. Un llibre que és molt més que un regal de Sant Jordi.

Per Sant Jordi

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 9:51 am

Tres llibres per Sant Jordi, que potser no seran best-sellers però ajuden a una vida més decent.

Poesia: Perennia. Poesia Epigràfica Llatina. Mònica Miró Vinaixa. Godall edicions.

Narrativa: La sala d’estar és un camp de futbol. Josep Maria Fonalleras Ara llibres.

Assaig: Xavier Garcia: Heterodoxos europeus. Pagés editors.

D’aquest últim, llibre no n’he parlat abans (mea culpa!), però cal fer-ho. Són retrats literaris de pensadors ecologistes i de vels taüps de la consciència ambiental. Està molt bé.

Marzo 15, 2015

Novel·la de campus

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 8:56 pm

Les novel·les de campus són una especialitat americana. Expliquen la vida universitària de joves que volen menjar-se la vida (els anys d’aprenentatge si ens posem cursis i estrafem Goethe!). En general, però, passa que la vida se’ls menja, tot i que pel camí els han arribat coses interessants.

No hi ha gaire novel·la de campus a Catalunya, si s’exceptuen la de Carme Riera sobre la UAB (Natura quasi morta) i les tres d’en Cercas, que recullen la seva experiència a Urbana, Illinois ( El inquilino, Una oración por Nora, La velocidad de la luz ). El dèficit és tan lamentable com comprensible, per dues raons principalment. En general, la vida universitària catalana és tan depriment que no dóna per gaire novel·les - i Kafka fa molts anys que és mort.

Ara apareix la primera novel·la de campus ambientada a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. Es diu: “Obre’m la nevera i et diré qui ets” i l’ha escrit Joan Boher. Es presenta un dia d’aquests a la llibreria 22. Uffffffffffffffff.

Febrero 15, 2015

Junqueres, Tele 5 i la Barneda

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 4:47 pm

Des de fa molts i molts anys, Telecinco és l’exemple fefaent de la falsedat de la teoria de l’evolució. Hi ha alguna gent (per exemple els qui fan programes a Telecinco i la majoria dels qui els veuen) que no han superat el nivell mental i evolutiu de l’australopitec del llac Turkana, però que malgrat les seves deficiències cognitives (o gràcies a elles), han aconseguit viure, i en algun cas cobrar la prestació d’atur, en el segle XXI de l’era cristiana. A més, fins i tot tenen dret a votar.

La compareixença de l’Oriol Junqueres ahir a la nit a Telecinco, davant tres autèntiques hienes, va ser un admirable exercici de bondat evangèlica i una autèntica obra de caritat (ensenyar a qui no sap, en viu i en directe). Intentar que els de Telecinco progressin en l’escala evolutiva és temps perdut, però va donar una gran lliçó de democràcia, de capacitat retòrica i de consistència doctrinal. Ja se sap que això els televidents telecinquers no ho poden apreciar, degut a febleses cognitives òbvies, però l’esforç està fet i amb bona nota.

I tot cal dir-ho, la Sandra Barneda va estar d’un mal educat impropi d’una lesbiana eixerida. Ni tan sols va acomiadar l’Oriol amb una frase cortès, com és costum de fer entre gent que es dutxa. Suposo que per compensar la badada ens tornarà a donar la tabarra amb la seva condició sexual durant una altra llarga i insofrible temporada. Uf, com cansa aquesta dona! Uf, com cansa Espanya!

Enero 2, 2015

Dades del web www.alcoberro.info l’any 2013

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:27 am

Aquestes són els números del 2013, pel que fa al web http://www.alcoberro.info segons Google Analitics:

* 497.530 sessions (visites al web)

* 385.853 usuaris (visites úniques)

* 801.337 pàgines vistes

* 0 euros de benefici

Ens costa valorar les xifres. En primer lloc, perquè 2014 ens ha portat un petit augment d’usuaris (5,35%) i de sessions (1,87%) respecte al 2013, però també una disminució sensible de planes vistes (7,38%). I, especialment, perquè la disminució de visites i pàgines vistes ha estat molt (però mooolt!) severa a Catalunya i a València. Un autèntic pal.

La caiguda del 6,39% en planes vistes a Espanya, (que a Barcelona-ciutat és del 25,24% i a Sabadell del 26,59%) es compensa amb importants pujades a Amèrica del Sud.
Però la sensació és agredolça: ¿pot voler dir que tinc un web amb prestacions del segle XX que s’està tornant tecnològicament obsolet al segle XXI? Possiblement.

Potser indica també que ja hi ha noves planes web de filosofia amb més interès didàctic que la meva? Tant de bo. Al cap i a la ficom més serem més riurem. Sé que la meva plana funciona pel retorn que rebo en forma de comentaris i e-mails. Que en funcionin altres em sembla magnífic.

Però la dada em preocupa si és un símptoma que hi ha menys públic i el consum cultural (i el de filosofia) està baixant de manera alarmant. I em temo que, en bona part, les coses van per aquí.

Primer dia de l’any al web alcoberro.info

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 12:17 am

Avui, 1 de gener de l’any 2015, 158 usuaris s’han connectat al web www.alcoberro.info i han vist 330 pàgines de filosofia. Sempre m’ha sobtat que la gent busqui coses de filosofia a Internet el primer dia de l’any. Al món hi ha gent molt estranya. O molt sola. O molta necessitat de filosofia. O totes tres coses. Però, en qualsevol cas, moltes gràcies per veure’ns.

Noviembre 29, 2014

LLISTA CONJUNTA, NI GANES

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 11:41 pm

Espero a veure què dirà en Junqueres dimarts, però d’entrada ni putes ganes d’una candidatura conjunta amb Convergència i, encara menys, de llista del President. Jo no em menjo ni les retallades, ni la corrupció de Convergència.

Jo no menjo amb la gent que va insultar el Tripartit per terra, mar i aire. Jo no puc acceptar un paio com en Boi Ruiz, perquè va dir que si algú volia estudiar llatí, s’ho hauria de pagar i perquè retalla la sanitat. Dóna la casualitat que tinc un fill que estudia Clàssiques (i li ho pago) i una filla metgessa que cobra l‘hora de guàrdia a 10 €.

No em ve de gust fer una llista conjunta amb el partit del cas Pallerols, ni amb el del cas Palau, ni tinc res a veure amb Rafael Español (La Seda), ni amb Line Invest, Fortia Vida, Norton Life i Personal Life. Ni he saquejat la Mútua del Comerç i la Indústria (allí li van robar la pensió a la meva sogra), ni he fet coses lletges amb el patrimoni del Barça. No sóc patriota a la manera d’en Carles Villarrubí, que (conjuntament amb la seva senyora Sol Daurella) tanca Cobega i se l’emporta a Madrid. Hi ha hienes més decents que aquesta gent.

La dreta d’aquest país necessita vots… doncs que se’ls busqui! La dreta d’aquest país té un partit en descomposició… doncs que sigui algú altre qui li salvi la cara. No veig perquè hem de ser els republicans. Comprenc que ara mateix hi ha molt “independent” amb ganes de càrrec i que es farà una campanya sagnant contra ERC, si rebutgem pasar per l’adreçador. Haurem de soportar (amb la rialla sota el nas) que vingui a donar-nos lliçons de patriotisme el partit dels fills d’en Pujol, el de la bruixa aburrida i el del pare carbasser, el de la Mercè Pigem, el d’Encarna Roca i el d’en Prenafeta. Comprenc que aquesta gentola necessiten algú que els tapi les vergonyes. Però no em dóna la puta gana de ser jo.

Jo vaig a treballar cada dia, m’aixeco a quarts de set del matí i vaig a dormir a la una. Escric en català, cosa que significa que les meves publicacions no tenen “valor científic” segons l’ordenament jurídic universitari espanyol (que CiU no va voler canviar quan va poder en temps d’Aznar). Faig un munt d’activitats gratuïtes i sóc soci (pagano) de mitja dotzena llarga d’entitats culturals. Tinc un web de filosofia des de fa catorze anys i mai ha rebut ni el més mínim reconeixement per part de cap conselleria d’Educació (ni l’he demanat), no m’ha caigut mai ni una conferència de cap conselleria (ni l’he demanada) i l’únic article que he publicat en una revista del Govern vaig trigar dos anys i mig a cobrar-lo.

Ni els dec res, ni em deuen res. Saludo a tothom, però trio els meus amics.

Noviembre 22, 2014

Els xanxullos universitaris de l’Errejón com a símptoma

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:36 am

Aquests dies s’ha descobert un tripijoc universitari de l’ideòleg del nou partit regeneracionista “Podemos”, Iñigo Errejón, que cobrava 1825 eurons mensuals per un projecte d’investigació a temps complet a la Universitat de Màlaga, que mai va escriure, però que li servia per organitzar el partit. Un projecte que, a més, havia estat dissenyat a mida del Sr. Errejón per un camarada seu, Alberto Montero, catedràtic i membre de la direcció de Podemos.

Però el problema no és el típic del xanxullo universitari, tot i que és obvi que alguns amiguets postcomunistes de Madrid i províncies han arribat a gestionar les facultats de Ciències Polítiques com si es tractés d’un cortijo. El problema, dispensin, és filosòfic. Al llarg dels darrers 30 anys, les facultats de Dret i de Ciències Polítiques han estat “okupades” per professorat que ha estat realment molt pitjor que mediocre. Si reviseu els programes, veureu que el que s’ha explicat als futurs sociòlegs juristes és bàsicament les teoria amic/enemic de Carl Schmitt i el positivisme jurídic de Weimar (Kelsen), que separa moral de dret.

Així s’han creat promocions i promocions de professionals que ho ignoren tot sobre pensament jurídic contemporani (no saben res de les tesis utilitaristes, per exemple, ni del liberalisme clàssic - per no llegir, no coneixen ni Sartori!). Això ha estat un càncer per al sistema legal i per a l’anàlisi social i tindrà conseqüències encara més brutals. Demanar a un lector de Schmitt que tingui el més mínim respecte per la separació de poders és demanar-li massa.

No hi ha res més pràctic que una bona teoria i la ignorància supina de la teoria democràtica i liberal del dret ens ha portat aquí. Tenim un progressisme idiota que creu de debò que Schmitt, Zizek i Mouffe són la santíssa trinitat de la filosofia política. Les facultats universitàries de Lletres, a Catalunya i a Espanya, són plenes d’ analfabets en estat pur que malviuen amb salaris ínfims donant classes a nanos que han fet un batxillerat subcultural. Gent que no sap res, que cobra una misèria i que només tramet ressentiment s’encarreguen de la formació dels nostres futurs juristes, sociòlegs i professors. Torsimanys cecs menen la gent al precipici. Ja ho estem pagant caríssim en demagògia i ho pagarem més car encara.

Vostès mateixos.

Entradas siguientes »

Gestionado con WordPress

naltrexone alzheimer dilantin lidocaine definition of zantac prednisone and plaquenil lupus neurontin and warfarin topamax as an appetite suppressant diamox lupus norgestimate ethinyl estradiol ortho tri-cyclen 35 mcg tab what happens if dilantin levels are too high what is tretinoin cream usp brown discharge while using depo provera benzac ac prices ambien and meclizine what is the drug carafate used to treat amoxicillin and calcium channel blockers imuran 50 mg pret dulcolax tablets not working isotretinoin market size isotretinoin gel or tablets only one period after provera lamictal with ritalin effexor and olanzapine czy serevent to steryd is requip dangerous zantac uses for metoprolol and vicodin side effects casodex 50 mg meclizine and hair loss lipitor hair loss clindamycin free at publix toprol xl drug information price of depo provera shot without insurance tegretol steroid atrovent dose counter dramamine original vs less drowsy weaning off baclofen hydrea and pulmonary fibrosis forum epilessia topamax naltrexone me cfs tretinoin genital warts aricept is used to treat tretinoin prescription information does neurontin cause agitation another name for relafen what is the difference between diltiazem cd and diltiazem t does zantac 150 cause weight gain how to get off neurontin safely dilantin increased appetite will clindamycin work for uti xalatan cause dry mouth topamax and wellbutrin interaction does zantac cause thrush drug profile of meclizine hcl what is adipex weight loss best price on aldara jual tretinoin gel neurontin and upper abdominal pain how long does finasteride take to lower psa houston weight loss phentermine symptoms lamictal overdose clindamycin for my cat voveran injection side effects pregnant after provera pill street value of topamax lexapro lamictal combination how do i use aldara cream diltiazem duration of action side effects imuran fatigue diltiazem parkinsonism tegretol cr 2oo tegretol and heart rate lamictal autism reviews insufflating baclofen relafen class action dulcolax upset stomach gabapentin and calcium interaction lamictal and increased libido can i use triamcinolone acetonide cream for yeast infection dilantin therapeutic range level theophylline calcium metabolism does clindamycin phosphate get rid of acne scars lamictal hallucinations side effects taking 3 zantac a day requip xr aygestin generic name provigil blood thinner metoprolol shingles naltrexone for substance abuse arcoxia langzeittherapie imuran high blood pressure does depo provera affect thyroid stopping metoprolol weight loss estradiol supplementation pregnancy acai and thyroxine metoprolol dangerous place on medwatch isotretinoin and psychosis baclofen pump for stroke patients arava lek forum does carafate help nausea metoprolol and cirrhosis metoprolol most common side effects 150 mg wellbutrin and weight loss does cialis cure erectile dysfunction arava neuropathie provera and 100mg clomid diltiazem warfarin baclofen pump seroma tegretol cr monograph finasteride side effects on sperm pregnancy test and depo provera intrathecal baclofen pump for ms mescaline dramamine serevent adverse effects trileptal xanax interactions avodart lu code generic names for topamax clindamycin drug uses how long before zantac works for infants does kemadrin cause euphoria isotretinoin price in canada isotretinoin rosacea redness baby and bump provera weight gain depo provera clindamycin 300 mg capsule side effects baclofen for chronic back pain dutasteride less side effects clindamycin and canker sores topamax makes me feel sick acnotin 10 isotretinoin naltrexone for hypogonadism fluconazole yasmin provigil buy canada how long before tegretol works weight loss clinic sacramento phentermine using differin gel while pregnant triamcinolone acetonide ointment eye topamax and baby missing a dose of neurontin clindamycin phosphate lotion and tazorac blutspende isotretinoin clindamycin uses ear infection will tretinoin cream reduce wrinkles tretinoin aml can lamictal cause racing thoughts topamax starting dosage isotretinoin 10mg capsules metoprolol removal dialysis lamictal makes me more depressed diamox climbing dose maximum dosage for toprol xl aspirin or ibuprofen better for inflammation tretinoin dosage forms loperamide and zantac for opiate withdrawal tretinoin cream usp 0.025 price meloxicam side effects weight loss kytril tablets side effects cordes tretinoin mixing advil tylenol aleve can i take relafen and aleve together cytoxan ndc can i take baclofen and percocet can you take zantac with oxycodone provera e mail adrese can i take 2 baclofen anacin aspirin tin indinavir history can you get the depo provera shot early how can i get aldara provera and headache can neurontin cause nose bleeds isotretinoin erectile dysfunction permanent lowest price on obagi tretinoin dilantin side effects bradycardia isotretinoin pes e topamax and sleep apnea tylenol with muscle relaxant reminyl syrup active ingredient in finasteride hydrocodone apap with aleve provigil combined with antidepressants how long to use tretinoin uses for dramamine taking methotrexate and arava is zantac stronger than pepcid finasteride morning wood requip sales 2010 can you drive while taking aricept kenacort cream triamcinolone acetonide benzac price in mercury drug side effect of diltiazem ointment differin adapalene gel wrinkles sinemet incontinence imuran appetite dramamine less drowsy during pregnancy post depo provera pregnancy symptoms topamax and implanon what is generic imitrex can meclizine cause nausea topamax essential tremor atrovent inhaler india lamictal xr rxlist norvasc diltiazem interactions hair loss after nizoral pletal torrinomedica triamcinolone cream for chicken pox mobic aleve diltiazem and headaches depo provera price in the philippines neurontin and slurred speech can you take zantac and tums while pregnant how to prevent hair loss while on isotretinoin differin irritation neurontin weaning off neurontin interaction with dilantin imitrex and depression urispas for overactive bladder gabapentin canine pain relief neurontin and irritable bowel syndrome is zantac bad for liver which is better zantac or prevacid lamictal xr discount coupons finasteride lethargy apa itu provera when to apply tretinoin cream taking neurontin with lyrica neurontin for cervical spondylosis can i take aleve while taking flagyl diltiazem sr pharmacokinetics plavix and calcium carbonate rogaine better than propecia time between aleve and ibuprofen elocon cream steroid finasteride shedding again how long after aleve can i take tylenol can you take singulair and clarinex together naltrexone depot form zantac 150 mg side effects whats better finasteride or minoxidil when to take dulcolax for colonoscopy can u take aleve with azithromycin dosage of naproxen in aleve what is the difference between zantac and omeprazole compare malarone and lariam isotretinoin birth defects images propecia finasteride canada naproxen mixed with aspirin can minocycline cause hyperpigmentation cat ate zantac can you drink alcohol whilst taking isotretinoin metoprolol tartrate 12.5 mg side effects using finasteride and saw palmetto isotretinoin indigestion how long does it take for avodart to work for hair loss lisinopril and aspirin drug interactions rivastigmine and aricept benzac gel prospect how long does it take for meclizine to work for vertigo isotretinoin login tegretol animals tretinoin for anti aging effect on mortality of metoprolol in acute myocardial infarction tylenol and take aspirin prometrium vs provera side effects over the counter nystatin triamcinolone cream purinethol skin rash isotretinoin training stomach cramps while taking provera baclofen dosage for sciatica requip narcolepsy cozaar and aspirin diltiazem hydrochloride emc can 50 mg of topamax cause weight loss topamax and mirena olmesartan hair loss avita tretinoin cream 0.025 can i take zantac with allegra d what happens if you get depo provera while pregnant can you start your period while taking provera clindamycin antibiotic prophylaxis tylenol is an aspirin metoprolol tartrate ld50 topamax weight loss hair loss rogaine and propecia not working nasonex with claritin how long does provigil last in your system metoprolol succinate oral strep sensitivity to clindamycin info on metoprolol neurontin depression anxiety neurontin side effects appetite generic lamictal price how long does zantac 150 last aricept and sundowning hair loss with klonopin zantac cough syrup finasteride metabolism can aldara be used for plantar warts dramamine meclizine high how to give yourself a depo provera shot how much is imitrex cost infant zantac insomnia apo clindamycin and alcohol can i take baclofen and flexeril therapeutic use of carafate differin gel and nursing does topamax affect immune system side effects of taking naltrexone elocon cream reviews uroxatral side effects concerta aspirin pregnant while taking depo provera zyloprim hair loss phenytoin side effects hair loss can you mix albuterol and atrovent aleve or motrin for cramps finasteride side effects joint pain buy clindamycin topical solution online aldara makes me sick celexa side effects erectile dysfunction topamax smoking cessation provera other uses does provigil cause weight gain hydrocodone and topamax interaction picture of metoprolol tartrate 100 mg difference in aspirin and ibuprofen panoxyl tretinoin triamcinolone acetonide cream hair loss liquid mestinon bystolic weight loss can you stop taking neurontin selegiline pea weight loss microzide weight loss sinemet tsh what is clindamycin 300mg cap what is the half life of prometrium metformin and weight loss diet side effects from taking casodex is levaquin stronger than clindamycin depo provera severe cramping does asacol cause weight loss is relafen safe to take alternatives to diamox can lamictal cause mouth sores differin gel to buy triamcinolone acetonide .1 ointment uses how does lamictal treat bipolar disorder neurontin in urine test anticonceptivo inyectable depo provera malariamittel doxycycline avandia weight loss neurontin confusion should you give a dog aspirin or tylenol what is the indication for fosamax retin a same as tretinoin clindamycin after azithromycin alternative medication to dilantin which is better provera or prometrium hydrea 500 prix dental clindamycin dosage baclofen nose bleeds faecal impaction dulcolax taking aleve and tylenol with codeine zantac baby fussy neurontin causing insomnia tegretol osteoarthritis diazepam olanzapine interaction m 18 metoprolol tartrate dutasteride prevention prostate cancer hydroquinone tretinoin babyface solution 3 review tablets containing meclizine hydrochloride can you use propecia and rogaine together long term effects trileptal metoprolol xl in pregnancy what milligrams does topamax come in metformin extended release and weight loss metoprolol equivalent to atenolol beaumont artane recreation centre asacol hives can i take aleve while on celexa imitrex prescription assistance claritin interaction with metoprolol depo provera and maca results tretinoin cream requip identification metoprolol for premature atrial contractions isotretinoin full prescribing information should i take finasteride for hair loss elocon cream for sale uk aspirin lamotrigine interaction does triamcinolone acetonide cream kill scabies naltrexone nhs arava leflunomide side effects hydrea pi imuran for dogs is it safe to take aspirin while on plavix directions for tretinoin cream provera shot to induce period mirapex or requip for restless leg syndrome metoprolol after heart valve surgery clarinex and mucinex d triamcinolone acetonide ointment toddler tegretol shortage 2012 ziana clindamycin phosphate tretinoin neurontin dosing for neuropathic pain asacol youtube isotretinoin msds basf arava interstitial lung disease diltiazem cream preparation can you take vicodin after aspirin cosmetic benefits of tretinoin nizoral against hair loss taking topamax and wellbutrin tetracycline production fermentation is aspirin same as ibuprofen neurontin at night only how many mg of meclizine can you take cost of serevent diskus clindamycin phosphate gel and differin diltiazem twice a day american academy dermatology isotretinoin happy events artane phone number can you take valium and baclofen requip for restless leg syndrome dose is tretinoin generic for retin a what drugs does topamax interact with daily intake of dulcolax is retinol and tretinoin the same doxepin-neurax 75 mg prometrium late ovulation clonidine side effects hair loss can prometrium cause diarrhea clarinex walgreens the drug neurontin what is it used for lamictal and bell's palsy can you use tretinoin on your nose side effects of serevent diskus metoprolol 50 mg xl ibuprofen or aspirin for toothaches overdose symptoms of zantac is sinemet crushable topamax nexium interactions paracetamol or ibuprofen or aspirin how long between aleve and ibuprofen what is the drug meclizine for difference between depo-provera and noristerat detox your body from depo provera is aleve the same thing as tylenol describe lamictal rash aspirin omeprazole interaction canada rx provigil baclofen oxycontin serophene online does differin gel stain clothing does relafen contain aspirin oxytrol and weight gain can i use dramamine for vertigo anacin long term side effects prometrium progesterone during pregnancy how successful is aldara on genital warts hair loss from provera topamax cured my migraines can you take imitrex for back pain venlafaxine muscle relaxant arcoxia colchicine can imuran cause nausea can you use triamcinolone acetonide cream for rosacea baclofen cims india xeloda 500mg dosage provigil treatment depression topamax permanent effects drug interactions adderall and lamictal difference between dilantin and phenobarbital meclizine hcl antiemetic dosage topical isotretinoin for acne noroxin e yasminelle metoprolol tartrate and metoprolol succinate differences metoprolol 50 mg sustained release tabs can you use triamcinolone acetonide on your face generic finasteride as good as propecia lamictal self injury circumstances of depo provera tretinoin cream for under eyes dramamine line dance naltrexone and copaxone dilantin and gynecomastia metoprolol and drug induced lupus is dulcolax suppository safe diamox dosage for high altitude sickness what is parlodel 2.5 mg lamictal estrogen interaction how does dilantin affect the liver finasteride gynecomastia treatment how fast should meclizine work can you take lamictal with cymbalta zantac for gerd in newborns finasteride and floppy iris syndrome 20 mg of lexapro weight loss how much does metoprolol tartrate cost fosamax iv side effects