L’home que mira

Julio 15, 2016

Para Don Jaime de todos los veranos

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 11:40 pm

En un viejo país ineficiente,
algo así como España entre dos guerras
civiles, en un pueblo junto al mar,
poseer una casa y poca hacienda
y memoria ninguna. No leer,
no sufrir, no escribir, no pagar cuentas,
y vivir como un noble arruinado
entre las ruinas de mi inteligencia.

Ya ve usted, Don Jaime, casi soy tan viejo como cuando usted me miraba con esos ojos de sátiro católico y de cura exclaustrado. (¿por qué todos los de la gauche divine teníais ojos de cura maligno?). Y ese poema suyo sigue teniendo mucho que ver mi ideal de vida. No he conseguido aún no leer, ni escribir. Pago cuentas pero (aunque de momento sea un secreto entre yo y mi neurólogo) ya vivo entre las ruínas de mi inteligencia.

Cada vez que Júlia y yo vamos a Atenas (jamás en verano) invocamos su nombre en la calle Pandrossou. Sabemos que le gustaría, como a ella y a mi con diecisiete años nos gustaba escucharle a usted o a Eugenio Trías.

En agosto nos vemos en cualquier esquina de Salónica, Don Jaime.

Julio 9, 2016

CONVERGÈNCIA I EL FINAL DE LA (SEVA) HISTÒRIA

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:50 am

Quan hi ha un canvi polític o cultural sempre és pluricausal. Les transformacions socials són processos complexos i en el cas de Convergència, em sembla que la seva crisi es pot explicar com a mínim per la conjunció de cinc factors:

a.- La crisi de la pagesia tradicional i de la propietat agrària. Convergència ni ha sabut defensar el camp català a la Unió Europea, ni ha entès que els han girat l’esquena les noves generacions de pagesos, que potser són pocs però amb estudis i amb possibilitats de guanyar-se la vida i de determinar el control,de molts ajuntaments. La pèrdua d’alcaldies rurals, tradicionalment dominades per famílies de grans propietaris, ha estat brutal en aquests darrers quinze anys.

b.- La esfondrament dels botiguers i les classes mitjanes catalanes. urbanes i molt especialment en les capitals de comarques. La Catalunya del senyor Esteve ara és la del senyor Xing-Ling. Els vells botiguers s’estan morint, els fills dels botiguers han enterrat el senyor Esteve per alguna banda amb una bandera quatribarrada; i ara els xinets commemoren l’any del Mico de Foc (2016) per comptes de San Pancraç. Que els fills dels botiguers es guanyin la vida molt millor que els seus pares treballant per a una multinacional (o fent de funcionari) ajuda molt a canvir el vot.

c.- La degradació cultural: Convergència ha menyspreat, per sistema, el camp de la cultura i de les idees. Amb gent com els Castiñeira i companyia al davant és difícil que una persona decent es pugui acostar a aquell femer, que no passa d’una pura i dura recicladora d’idees alienes.No tenir ni un pensament original en molts anys, acaba per passar factura. Podria afegir noms, però no em dóna la gana fer-los propaganda. A Convergència els intel•lectuals sempre han estat tractats com una cosa que fa entre fàstic i pena. I fa molts anys que han perdut la lluita cultural en àmbits com la música o la moda. De l’assaig ja ni en parlo.

d.- La crisi del catolicisme català: avui l’església catòlica esà intel•lectualment sota mínims. ESADE i IESE que se suposava que eren les grans escoles de negocis catòliques no tan sols no van anticipar la crisi econòmica sinó que no han tingut gent amb un qüocient intel•lectual diguem-ne normalet, capaç de gestionar-la. No hi ha novel•listes catòlics, ni filòsofs catòlics, ni poetes catòlics de primer nivell. I si n’hi ha els farem el favor d’ignorar-los, perquè, pobrissons meus, fan peneta. Esglésies buides i capellans que no compleixen amb el sisè manament de la la llei de Déu (del setè ja no en parlem!) són una mala base per un partit polític de caire tradicional. Aquí i arreu.

e.- La internacionalització de les petites empreses: per al petit empresari, Catalunya ja no és el seu mercat natural ni el més important, En aquests darrers anys l’empresa que no s’ha sabut o pogut internacionalitzar-se ha baixat la persiana. I ara mateix a aquests empresaris els importa més el Brèxit que les collonades que puguin passar als aspirants a fer d’Artur Mas (¿Artur qui?).

No parlo del trist cas Pujol, ni de la incapacitat convergent per plantar cara a Madrid, ni de la seva incapacitat per gestionar temes com la immigració (que en deu anys canviarà el mapa electoral del país). Convergència ha mort i tot indica que caurà en mans de l’Opus Dei i del seu sector de negocis o que la gent els anirà abandonant en silenci per ingressar a ERC.

La pregunta és: repetirà ERC els errors de Convergència? Lamentablement, estic convençut que sí. Però això seria un altre article i ara mateix estic cansat, molt cansat!, d’escoltar mallerengues per comptes de principis polítics ferms.

Si algú té alguna idea de com canviar el rumb de les coses que m’ho expliqui, sisplau. Jo estaré on sempre: a la meva biblioteca. Llegint. Que em sembla que és una cosa que fa anys que cap convergent no fa.

Julio 1, 2015

Hola i la filosofia estiuenca

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 8:22 am

HOLA s’està convertint en una revista literària, tipus MAGAZINE LITTÉRAIRE. A coberta la Preysler i en Vargas Llosa (ampli reppppppportatge) i en planes interiors l’anunci que a Mònaco a l’octubre hi haurà ‘los primeros encuentros filosóficos’, valga’m Déu. Bé no diuen que hi faran trobades filosòfiques, sinó que les ‘albergaran’, que queda més fi.

Textual: ‘unas conferèncias en que el amor será el hilo conductor y en que Carlota [de Mònaco], licenciada por La Sorbona [i per La Sobona] adelantó: “Se puede vivir sin filosofía pero también sin amor y música, pero no tan bien”‘. No sé si podré soportar que no m’hi hagin convidat. Agggg!

I parlant de tot: aquest mes el Magazine Littéraire el dediquen a l’Apocalipsi en literatura i en filosofia. No m’estranya. Aquests també llegeixen l’Hola.

Mayo 27, 2015

Fórmula 1? No, gràcies.

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:41 pm

Aquest any 2015 a Alemanya no s’ha corregut Fórmula 1, ni a Nurburgring ni a Hockenheim, ni enlloc, perquè la Merkel no l’ha volgut subvencionar. A Suècia (i per raons ecològiques) no hi ha Fórmula 1 des de 1978. El Gran Premi de França també es va acabar l’any 2008.

La Fórmula 1 crema gasolina (un bé escàs) i contamina molt (pneumàtics, gasolina, gasos diversos, pudors…). És un espectacle cutre perquè és contrari al medi ambient, per agressiu i per masclista. Que Barcelona en Comú no la vulgui subvencionar és un símptoma d’europeisme i de modernitat.

Fórmula 1? No, gràcies.

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:41 pm

Aquest any 2015 a Alemanya no s’ha corregut Fórmula 1, ni a Nurburgring ni a Hockenheim, ni enlloc, perquè la Merkel no l’ha volgut subvencionar. A Suècia (i per raons ecològiques) no hi ha Fórmula 1 des de 1978. El Gran Premi de França també es va acabar l’any 2008.

La Fórmula 1 crema gasolina (un bé escàs) i contamina molt (pneumàtics, gasolina, gasos diversos, pudors…). És un espectacle cutre perquè és contrari al medi ambient, per agressiu i per masclista. Que Barcelona en Comú no la vulgui subvencionar és un símptoma d’europeisme i de modernitat.

Abril 19, 2015

PERENNIA

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:04 am

Viu feliç, tu que vius. La vida és un regal petit: tan bon punt has nascut, imperceptiblement s’envigoreix, després imperceptiblement s’esgota.

Aquest és un poema breu d’un dels llibres de poesia més impressionants que he llegit als darrers temps: Perennia. Poesia Epigràfica Llatina, que ha traduït Mònica Miró Vinaixa i que es va presentar dilluns a la nova Llibreria Documenta. Són poemes escrits a les tombes, records d’unes vides que es van fer alhora pols i memòria - i que retornen escruixides al cap dels segles,

LA SALA D’ESTAR ÉS UN CAMP DE FUTBOL

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 9:55 am

Cadascú té la seva magdalena proustiana i aquest llibre de Josep Maria Fonalleras podria ser la meva. Memòria de la Girona dels anys 1960-1970 amb ulls de nen, magníficament ben escrita i plena de detalls.
Sé que funciona perquè la meva mare (82 anys) el va devorar aquesta setmana santa. A mi em duu records de quan passava temporades gironines a la Pujada de Sant Félix (llavors no es deia Sant Feliu) a casa de la meva tia pintora, Neus Lledó. Un llibre que és molt més que un regal de Sant Jordi.

Per Sant Jordi

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 9:51 am

Tres llibres per Sant Jordi, que potser no seran best-sellers però ajuden a una vida més decent.

Poesia: Perennia. Poesia Epigràfica Llatina. Mònica Miró Vinaixa. Godall edicions.

Narrativa: La sala d’estar és un camp de futbol. Josep Maria Fonalleras Ara llibres.

Assaig: Xavier Garcia: Heterodoxos europeus. Pagés editors.

D’aquest últim, llibre no n’he parlat abans (mea culpa!), però cal fer-ho. Són retrats literaris de pensadors ecologistes i de vels taüps de la consciència ambiental. Està molt bé.

Marzo 15, 2015

Novel·la de campus

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 8:56 pm

Les novel·les de campus són una especialitat americana. Expliquen la vida universitària de joves que volen menjar-se la vida (els anys d’aprenentatge si ens posem cursis i estrafem Goethe!). En general, però, passa que la vida se’ls menja, tot i que pel camí els han arribat coses interessants.

No hi ha gaire novel·la de campus a Catalunya, si s’exceptuen la de Carme Riera sobre la UAB (Natura quasi morta) i les tres d’en Cercas, que recullen la seva experiència a Urbana, Illinois ( El inquilino, Una oración por Nora, La velocidad de la luz ). El dèficit és tan lamentable com comprensible, per dues raons principalment. En general, la vida universitària catalana és tan depriment que no dóna per gaire novel·les - i Kafka fa molts anys que és mort.

Ara apareix la primera novel·la de campus ambientada a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. Es diu: “Obre’m la nevera i et diré qui ets” i l’ha escrit Joan Boher. Es presenta un dia d’aquests a la llibreria 22. Uffffffffffffffff.

Febrero 15, 2015

Junqueres, Tele 5 i la Barneda

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 4:47 pm

Des de fa molts i molts anys, Telecinco és l’exemple fefaent de la falsedat de la teoria de l’evolució. Hi ha alguna gent (per exemple els qui fan programes a Telecinco i la majoria dels qui els veuen) que no han superat el nivell mental i evolutiu de l’australopitec del llac Turkana, però que malgrat les seves deficiències cognitives (o gràcies a elles), han aconseguit viure, i en algun cas cobrar la prestació d’atur, en el segle XXI de l’era cristiana. A més, fins i tot tenen dret a votar.

La compareixença de l’Oriol Junqueres ahir a la nit a Telecinco, davant tres autèntiques hienes, va ser un admirable exercici de bondat evangèlica i una autèntica obra de caritat (ensenyar a qui no sap, en viu i en directe). Intentar que els de Telecinco progressin en l’escala evolutiva és temps perdut, però va donar una gran lliçó de democràcia, de capacitat retòrica i de consistència doctrinal. Ja se sap que això els televidents telecinquers no ho poden apreciar, degut a febleses cognitives òbvies, però l’esforç està fet i amb bona nota.

I tot cal dir-ho, la Sandra Barneda va estar d’un mal educat impropi d’una lesbiana eixerida. Ni tan sols va acomiadar l’Oriol amb una frase cortès, com és costum de fer entre gent que es dutxa. Suposo que per compensar la badada ens tornarà a donar la tabarra amb la seva condició sexual durant una altra llarga i insofrible temporada. Uf, com cansa aquesta dona! Uf, com cansa Espanya!

Enero 2, 2015

Dades del web www.alcoberro.info l’any 2013

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:27 am

Aquestes són els números del 2013, pel que fa al web http://www.alcoberro.info segons Google Analitics:

* 497.530 sessions (visites al web)

* 385.853 usuaris (visites úniques)

* 801.337 pàgines vistes

* 0 euros de benefici

Ens costa valorar les xifres. En primer lloc, perquè 2014 ens ha portat un petit augment d’usuaris (5,35%) i de sessions (1,87%) respecte al 2013, però també una disminució sensible de planes vistes (7,38%). I, especialment, perquè la disminució de visites i pàgines vistes ha estat molt (però mooolt!) severa a Catalunya i a València. Un autèntic pal.

La caiguda del 6,39% en planes vistes a Espanya, (que a Barcelona-ciutat és del 25,24% i a Sabadell del 26,59%) es compensa amb importants pujades a Amèrica del Sud.
Però la sensació és agredolça: ¿pot voler dir que tinc un web amb prestacions del segle XX que s’està tornant tecnològicament obsolet al segle XXI? Possiblement.

Potser indica també que ja hi ha noves planes web de filosofia amb més interès didàctic que la meva? Tant de bo. Al cap i a la ficom més serem més riurem. Sé que la meva plana funciona pel retorn que rebo en forma de comentaris i e-mails. Que en funcionin altres em sembla magnífic.

Però la dada em preocupa si és un símptoma que hi ha menys públic i el consum cultural (i el de filosofia) està baixant de manera alarmant. I em temo que, en bona part, les coses van per aquí.

Primer dia de l’any al web alcoberro.info

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 12:17 am

Avui, 1 de gener de l’any 2015, 158 usuaris s’han connectat al web www.alcoberro.info i han vist 330 pàgines de filosofia. Sempre m’ha sobtat que la gent busqui coses de filosofia a Internet el primer dia de l’any. Al món hi ha gent molt estranya. O molt sola. O molta necessitat de filosofia. O totes tres coses. Però, en qualsevol cas, moltes gràcies per veure’ns.

Noviembre 29, 2014

LLISTA CONJUNTA, NI GANES

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 11:41 pm

Espero a veure què dirà en Junqueres dimarts, però d’entrada ni putes ganes d’una candidatura conjunta amb Convergència i, encara menys, de llista del President. Jo no em menjo ni les retallades, ni la corrupció de Convergència.

Jo no menjo amb la gent que va insultar el Tripartit per terra, mar i aire. Jo no puc acceptar un paio com en Boi Ruiz, perquè va dir que si algú volia estudiar llatí, s’ho hauria de pagar i perquè retalla la sanitat. Dóna la casualitat que tinc un fill que estudia Clàssiques (i li ho pago) i una filla metgessa que cobra l‘hora de guàrdia a 10 €.

No em ve de gust fer una llista conjunta amb el partit del cas Pallerols, ni amb el del cas Palau, ni tinc res a veure amb Rafael Español (La Seda), ni amb Line Invest, Fortia Vida, Norton Life i Personal Life. Ni he saquejat la Mútua del Comerç i la Indústria (allí li van robar la pensió a la meva sogra), ni he fet coses lletges amb el patrimoni del Barça. No sóc patriota a la manera d’en Carles Villarrubí, que (conjuntament amb la seva senyora Sol Daurella) tanca Cobega i se l’emporta a Madrid. Hi ha hienes més decents que aquesta gent.

La dreta d’aquest país necessita vots… doncs que se’ls busqui! La dreta d’aquest país té un partit en descomposició… doncs que sigui algú altre qui li salvi la cara. No veig perquè hem de ser els republicans. Comprenc que ara mateix hi ha molt “independent” amb ganes de càrrec i que es farà una campanya sagnant contra ERC, si rebutgem pasar per l’adreçador. Haurem de soportar (amb la rialla sota el nas) que vingui a donar-nos lliçons de patriotisme el partit dels fills d’en Pujol, el de la bruixa aburrida i el del pare carbasser, el de la Mercè Pigem, el d’Encarna Roca i el d’en Prenafeta. Comprenc que aquesta gentola necessiten algú que els tapi les vergonyes. Però no em dóna la puta gana de ser jo.

Jo vaig a treballar cada dia, m’aixeco a quarts de set del matí i vaig a dormir a la una. Escric en català, cosa que significa que les meves publicacions no tenen “valor científic” segons l’ordenament jurídic universitari espanyol (que CiU no va voler canviar quan va poder en temps d’Aznar). Faig un munt d’activitats gratuïtes i sóc soci (pagano) de mitja dotzena llarga d’entitats culturals. Tinc un web de filosofia des de fa catorze anys i mai ha rebut ni el més mínim reconeixement per part de cap conselleria d’Educació (ni l’he demanat), no m’ha caigut mai ni una conferència de cap conselleria (ni l’he demanada) i l’únic article que he publicat en una revista del Govern vaig trigar dos anys i mig a cobrar-lo.

Ni els dec res, ni em deuen res. Saludo a tothom, però trio els meus amics.

Noviembre 22, 2014

Els xanxullos universitaris de l’Errejón com a símptoma

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:36 am

Aquests dies s’ha descobert un tripijoc universitari de l’ideòleg del nou partit regeneracionista “Podemos”, Iñigo Errejón, que cobrava 1825 eurons mensuals per un projecte d’investigació a temps complet a la Universitat de Màlaga, que mai va escriure, però que li servia per organitzar el partit. Un projecte que, a més, havia estat dissenyat a mida del Sr. Errejón per un camarada seu, Alberto Montero, catedràtic i membre de la direcció de Podemos.

Però el problema no és el típic del xanxullo universitari, tot i que és obvi que alguns amiguets postcomunistes de Madrid i províncies han arribat a gestionar les facultats de Ciències Polítiques com si es tractés d’un cortijo. El problema, dispensin, és filosòfic. Al llarg dels darrers 30 anys, les facultats de Dret i de Ciències Polítiques han estat “okupades” per professorat que ha estat realment molt pitjor que mediocre. Si reviseu els programes, veureu que el que s’ha explicat als futurs sociòlegs juristes és bàsicament les teoria amic/enemic de Carl Schmitt i el positivisme jurídic de Weimar (Kelsen), que separa moral de dret.

Així s’han creat promocions i promocions de professionals que ho ignoren tot sobre pensament jurídic contemporani (no saben res de les tesis utilitaristes, per exemple, ni del liberalisme clàssic - per no llegir, no coneixen ni Sartori!). Això ha estat un càncer per al sistema legal i per a l’anàlisi social i tindrà conseqüències encara més brutals. Demanar a un lector de Schmitt que tingui el més mínim respecte per la separació de poders és demanar-li massa.

No hi ha res més pràctic que una bona teoria i la ignorància supina de la teoria democràtica i liberal del dret ens ha portat aquí. Tenim un progressisme idiota que creu de debò que Schmitt, Zizek i Mouffe són la santíssa trinitat de la filosofia política. Les facultats universitàries de Lletres, a Catalunya i a Espanya, són plenes d’ analfabets en estat pur que malviuen amb salaris ínfims donant classes a nanos que han fet un batxillerat subcultural. Gent que no sap res, que cobra una misèria i que només tramet ressentiment s’encarreguen de la formació dels nostres futurs juristes, sociòlegs i professors. Torsimanys cecs menen la gent al precipici. Ja ho estem pagant caríssim en demagògia i ho pagarem més car encara.

Vostès mateixos.

Entradas siguientes »

Gestionado con WordPress

dht finasteride is meclizine an antiemetic 1500 mg metformin weight loss nizoral hair loss shedding triamcinolone 01 ointment calcium supplements with nexium too much diltiazem serious side effects of requip metformin er for weight loss diltiazem administration how many mg topamax weight loss tramadol and aspirin interaction how to reverse the side effects of finasteride can you cut finasteride can i take aspirin with claritin d oxycodone calcium tegretol cr rxlist idiopathic intracranial hypertension diamox dose mrsa treatment with clindamycin indications for use of clindamycin side effects of tretinoin pills artane cabs blue is dramamine or bonine better tretinoin cream 0.1 burning diltiazem pain relief can i take aleve with tylenol pm how much aspirin is in motrin drug category for clindamycin cytoxan for stem cell transplant amlodipine besylate and metoprolol xalatan red eyes mood stabilizers lamictal side effects provigil health canada best moisturizer with tretinoin structural formula of clindamycin phosphate tretinoin for old scars carafate interaction synthroid beta blocker metoprolol tartrate dosage of clindamycin for gum infection clarus isotretinoin capsules arcoxia spc how is topamax used for weight loss can you take suboxone while on naltrexone zantac positive drug screen buy diamox usa is dramamine a hallucinogen carvedilol and erectile dysfunction tretinoin cream 0.025 initial breakout clindamycin cvs pharmacy does meclizine raise blood sugar can you drink alcohol on trileptal zantac for excess stomach acid topamax rage metoprolol and lexapro interaction metoprolol prescribing info tamsulosin and saw palmetto depakote hair loss stop isotretinoin low dose oily skin is dramamine safe in pregnancy metformin weight loss facial hair dramamine and weight loss diet while taking xeloda using retinol and tretinoin generic for differin gel .3 fosamax drug holiday lamictal release date benzoyl peroxide and tretinoin cream is tegretol over the counter asacol side effects joint pain does xeloda kill cancer cells neurontin definition at what dose of topamax do you lose weight zolpidem weight loss finasteride 50mg imitrex pregnancy category side effects of trileptal and alcohol class action suit for fosamax does actonel cause depression lamictal and dysthymia what is azulfidine for dogs what does metoprolol mean arcoxia gikt isotretinoin severe side effects can i take sudafed and imitrex drug action of zantac rash caused by depo provera baclofen with alcohol metoprolol causing diabetes aldara online pharmacy how effective is provera and clomid going off neurontin cold turkey asacol tablets stool how long do dramamine trips last does zantac help babies reflux aspirin plavix stroke femara and calcium supplements is it safe to drink while taking lamictal what time of day is best to take diltiazem avodart and night sweats clindamycin phosphate lotion reviews acne.org hydrea trombocytose toprol causing palpitations metoprolol tartrate natural alternative aib artane bic code naltrexone mot ms diltiazem peg tube risperidone lamictal combination used tretinoin cream during pregnancy can i take diclofenac and arcoxia together trileptal skipped dose toprol xl patent mestinon and double vision can i take provera and vitex prometrium and synthroid interaction proscar fincar atorvastatin calcium watson recall olanzapine and fatigue atrovent rezeptoren benefits of toprol xl imdur purpose sinemet sleep disorder serevent drug class metoprolol succinate bid drug interaction isotretinoin arava and immune system tretinoin products in the philippines how long has dramamine been around zantac elimination prograf scholarship diltiazem and coughing renova tretinoin cream reviews prograf levels in blood tretinoin or proactive can you crush requip 100 mg imitrex triamcinolone bed bugs cymbalta and ginseng dramamine and celexa can you take seroquel with lamictal how does infant zantac work amitriptyline 10mg pain relief naproxen as a sleep aid rare side effects topamax definition clindamycin renova tretinoin cream reviews simvastatin weight loss clozapine weight loss depo provera how long before it is effective propranolol side effects erectile dysfunction neurontin 400 mg side effects can you take phentermine and topamax together drinking while taking topamax tretinoin mercury drugstore how to apply tretinoin gel how long does it take for finasteride to stop hair loss isotretinoin causing more acne weight loss stories with metformin clindamycin for an infected tooth isotretinoin before pregnancy topamax tracers neurontin package insert lamictal side effects list does prograf lower sperm count clindamycin gel for acne scars does baby zantac cause sleepiness requip and restless leg syndrome taking prometrium to get pregnant arava tnf how long does it take for zantac syrup to work dilantin restless leg syndrome free provigil trial antiandrogene casodex neurontin makes me feel drunk does clindamycin phosphate make acne worse is there a generic for uroxatral excedrin dramamine is it ok to take 4 dulcolax can depo provera make you moody meclizine dizziness side effect dermaroller and tretinoin depo provera fact sheet glucovance bodybuilding drug study of neurontin tretinoin cream bestellen cymbalta or wellbutrin for weight loss biaxin and hair loss maker of asacol hd depo provera side effects tired wellbutrin xl 300 mg hair loss cartia coated aspirin generic for metoprolol tartrate drinking alcohol while on depo provera what is the difference between metoprolol succ er and tartrate what is the difference between haldol and risperidone provera making me crazy advil and dramamine felodipine and hair lossis it ok to take aspirin with mobic dilantin hospice association lamictal et keppra can dogs have ibuprofen or aspirin low dose naltrexone crps fosamax makes bones brittle risperdal topamax period while taking depo provera tretinoin cream 0.025 coupon lipitor aleve interactions clindamycin and drug testing topamax and phentermine weight loss success stories naltrexone peripheral neuropathy trileptal and mood stabilizer allergic reaction to tretinoin cream lamictal nedtrapping allopurinol hair loss anastrozole hair loss lunesta and neurontin tretinoin cream .05 45 grams headaches after stopping lamictal xeloda patient blog when to get pregnant after isotretinoin topamax and pregnancy first trimester max lamictal dose does imitrex work for tension headaches imuran what is it used for clindamycin concentration dependent rifampicin and clindamycin provera is not stopping my bleeding lamictal emotional lability diltiazem hcl 120 mg side effects obagi tretinoin cream aspirin vicodin together cymbalta does not cause hair loss clindamycin bei phlegmone acne medication differin gel equate zantac recall lamictal add on for depression zantac dose 14 lb baby gabapentin voltage gated calcium channels toprol xl and zantac levaquin dilantin interaction side effects of mestinon timespan provera tablete bez recepta xeloda patient support metoprolol data sheet orlistat reviews weight loss stopping sinemet side effects is tretinoin cream good after expiration date aldara negative side effects weekly actonel dose imitrex interesting facts imdur and aspirin fosamax lawsuit settlements canna zerit colmic does depo provera increase appetite abilify augmentation for depression isotretinoin risks dramamine similares depo provera in sex offenders requip apteka cost for neurontin tylenol zantac provera 10 mg ára can you take zantac with antibiotics sinemet torrinomedica imitrex for recreational use diltiazem in icu average weight loss with metformin lioresal uk provera raise bbt do you need a prescription for clindamycin what is the ingredients in neurontin periods after taking provera finasteride risks dr reddy finasteride review trazodone for sleep and weight loss can you take zantac with lisinopril isotretinoin message boards how many hours for dulcolax to work acne treatment differin gel when do i give my baby zantac tretinoin and sun sensitivity depakote causes hair loss diltiazem hcl fissure can i take lisinopril with aspirin aleve and inderal aspirin acetaminophen codeine can i take aspirin with codeine and ibuprofen does baclofen expire lamictal after gastric bypass fosamax causing breast cancer cost meclizine walmart tretinoin cream and the sun mexican name for provigil the dangers of depo provera realistic weight loss on phentermine toprol and magnesium dulcolax information leaflet topamax and celexa weight loss atorvastatin calcium solubility ph cytoxan oral vs intravenous tretinoin gel rosacea keppra and ibuprofen arcoxia for sinusitis can you take pain medication with neurontin imitrex medication class does mircette cause weight loss does relafen contain sulfa imuran adcc www.lariam.net clindamycin for mssa bacteremia nexium and dramamine serevent beipackzettel dramamine and ritalin can you crush diltiazem zantac 75 or 150 asian flush effexor and imitrex interaction what is tretinoin gel used for how much clindamycin should i give my dog xanax as pain relief imuran side effects joint pain benzac 10 reviews olanzapine induced hyperprolactinemia fosamax pdf elocon steroid cream side effects aricept obat apa olanzapine life span signs of topamax toxicity rocaltrol solution how does topamax work for headaches depo provera 2 shots artane generic name generic name for asacol hair loss from valtrex acyclovir message boards is it safe to give my baby zantac arava side effects depression isotretinoin physicochemical properties merck coupons for clarinex baclofen and ibuprofen can dilantin cause double vision tretinoin acne breakout difference between imdur and isordil serevent rems provera cause pregnancy metoprolol tartrate stomach biotin propecia rogaine side effects from requip aspirin losartan interaction lamictal choline sleep aid klonopin is metoprolol the same as toprol xl normal blood serum levels of dilantin tegretol xanax withdrawal weight loss and topamax how long metoprolol and tylenol interactions zantac plavix interaction arcoxia mot gikt what is clindamycin 150 mg cap used for isotretinoin blutspenden can you take ibuprofen with imuran max dose of topamax for migraines using dramamine to sleep dutasteride finasteride difference signs of pregnancy on the depo provera clindamycin phosphate topical gel olanzapine and tachycardia what interacts with meclizine lamictal and calf pain metoprolol normal dosage arava and grapefruit low dose naltrexone sale taking provigil and xanax together clindamycin in applesauce differin borra cicatrices naltrexone and binge eating is clindamycin good for staph avodart syncope does topamax cause restless leg syndrome aspirin and ibuprofen cross sensitivity calcium supplements and fosamax chloroquine cocktail with valium and zopiclone requip lawsuit gay side effect of provera 5mg topamax side effects tingling fingers zonisamide wellbutrin weight loss zoloft and erectile dysfunction use of tretinoin cream usp 0.025 diltiazem medline hair loss prednisone side effects junel fe and topamax purinethol instructions formulation and evaluation of bilayer tablets of atorvastatin calcium and nicotinic acid if allergic to clindamycin can i take vancomycin can neurontin cause twitching fosamax product information australia can you take neurontin with lortab discount leukeran tretinoin at night or morning missing a dose of lamictal xr is it safe to take nexium and zantac metoprolol succinate in bangladesh trileptal weaning asacol and warfarin prograf lymphoma side effects of clindamycin headache argos artane xeloda for colon cancer treatment sinemet schedule isotretinoin best price atorvastatin calcium missed dose thyroxine sodium calcium metoprolol and working out depo provera positive side effects can i take aleve and doxycycline what are the side effects for diltiazem can i still ovulate while taking provera imodium and dramamine maximum daily dose of baclofen cheap provigil prescription how long does dramamine trip take to kick in topamax 100 mg costo how does isotretinoin cause depression imitrex makes migraine worse thuoc tri mun isotretinoin neurontin mental side effects does finasteride work hair loss tegretol mood swings zantac 150 mg twice a day diamox weight loss diltiazem preparations central nervous system adverse effects of olanzapine nimotop and subarachnoid hemorrhage diltiazem hcl cr tablet urinary tract infection clindamycin topamax fail drug test what is j code for cytoxan lamictal brand names does dutasteride cause acne metoprolol tartrate mechanism of action cytoxan sjogren's syndrome prometrium cause false positive tretinoin allergic reaction antibiotic clindamycin while pregnant lamictal xr backorder lamictal dosing titration aspirin and clopidogrel resistance possible mechanisms and clinical relevance olanzapine impurities long does neurontin take work trental doping benzac cream for acne revia compared to suboxone what clarinex is used for finasteride for premature ejaculation can you wear makeup over clindamycin isotretinoin and high cholesterol can tegretol cause shortness of breath casodex and lupron lamictal pregnancy information weight loss after stopping depo provera prometrium three times daily clindamycin iv vs po does neurontin give you energy saw palmetto and wellbutrin should i take propecia and rogaine together baby zantac diaper rash zantac 2 month old finasteride 5 mg cvs advair and weight loss nasonex zyrtec interaction clindamycin kidney infection zantac monitoring staphylococcus aureus inducible clindamycin resistance wellbutrin tryptophan iv metoprolol push rate taking prednisone and aleve together zantac and similar drugs diamox and numbness difference between actonel alendronate voveran 50 mg tab uses how much topamax do i have to take to lose weight nystatin and triamcinolone acetonide cream msds can meclizine cause confusion sinemet side effects parkinson zantac good for nausea benzaclin and clindamycin b12 supplementation metformin does clindamycin cover gram negatives triamcinolone acetonide on herpes what is metoprolol and what does it do how many zantac 150 can i take in one day dosing of carafate downside of fosamax obagi tretinoin 0.1 cream uk does prograf expire intravenous diltiazem half life finasteride and breast pain pharmacology of clindamycin phosphate tretinoin cream in spain what is diltiazem hydrochloride used for wat doet imuran requip pharmacology