L’home que mira

Julio 15, 2016

Para Don Jaime de todos los veranos

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 11:40 pm

En un viejo país ineficiente,
algo así como España entre dos guerras
civiles, en un pueblo junto al mar,
poseer una casa y poca hacienda
y memoria ninguna. No leer,
no sufrir, no escribir, no pagar cuentas,
y vivir como un noble arruinado
entre las ruinas de mi inteligencia.

Ya ve usted, Don Jaime, casi soy tan viejo como cuando usted me miraba con esos ojos de sátiro católico y de cura exclaustrado. (¿por qué todos los de la gauche divine teníais ojos de cura maligno?). Y ese poema suyo sigue teniendo mucho que ver mi ideal de vida. No he conseguido aún no leer, ni escribir. Pago cuentas pero (aunque de momento sea un secreto entre yo y mi neurólogo) ya vivo entre las ruínas de mi inteligencia.

Cada vez que Júlia y yo vamos a Atenas (jamás en verano) invocamos su nombre en la calle Pandrossou. Sabemos que le gustaría, como a ella y a mi con diecisiete años nos gustaba escucharle a usted o a Eugenio Trías.

En agosto nos vemos en cualquier esquina de Salónica, Don Jaime.

Julio 9, 2016

CONVERGÈNCIA I EL FINAL DE LA (SEVA) HISTÒRIA

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:50 am

Quan hi ha un canvi polític o cultural sempre és pluricausal. Les transformacions socials són processos complexos i en el cas de Convergència, em sembla que la seva crisi es pot explicar com a mínim per la conjunció de cinc factors:

a.- La crisi de la pagesia tradicional i de la propietat agrària. Convergència ni ha sabut defensar el camp català a la Unió Europea, ni ha entès que els han girat l’esquena les noves generacions de pagesos, que potser són pocs però amb estudis i amb possibilitats de guanyar-se la vida i de determinar el control,de molts ajuntaments. La pèrdua d’alcaldies rurals, tradicionalment dominades per famílies de grans propietaris, ha estat brutal en aquests darrers quinze anys.

b.- La esfondrament dels botiguers i les classes mitjanes catalanes. urbanes i molt especialment en les capitals de comarques. La Catalunya del senyor Esteve ara és la del senyor Xing-Ling. Els vells botiguers s’estan morint, els fills dels botiguers han enterrat el senyor Esteve per alguna banda amb una bandera quatribarrada; i ara els xinets commemoren l’any del Mico de Foc (2016) per comptes de San Pancraç. Que els fills dels botiguers es guanyin la vida molt millor que els seus pares treballant per a una multinacional (o fent de funcionari) ajuda molt a canvir el vot.

c.- La degradació cultural: Convergència ha menyspreat, per sistema, el camp de la cultura i de les idees. Amb gent com els Castiñeira i companyia al davant és difícil que una persona decent es pugui acostar a aquell femer, que no passa d’una pura i dura recicladora d’idees alienes.No tenir ni un pensament original en molts anys, acaba per passar factura. Podria afegir noms, però no em dóna la gana fer-los propaganda. A Convergència els intel•lectuals sempre han estat tractats com una cosa que fa entre fàstic i pena. I fa molts anys que han perdut la lluita cultural en àmbits com la música o la moda. De l’assaig ja ni en parlo.

d.- La crisi del catolicisme català: avui l’església catòlica esà intel•lectualment sota mínims. ESADE i IESE que se suposava que eren les grans escoles de negocis catòliques no tan sols no van anticipar la crisi econòmica sinó que no han tingut gent amb un qüocient intel•lectual diguem-ne normalet, capaç de gestionar-la. No hi ha novel•listes catòlics, ni filòsofs catòlics, ni poetes catòlics de primer nivell. I si n’hi ha els farem el favor d’ignorar-los, perquè, pobrissons meus, fan peneta. Esglésies buides i capellans que no compleixen amb el sisè manament de la la llei de Déu (del setè ja no en parlem!) són una mala base per un partit polític de caire tradicional. Aquí i arreu.

e.- La internacionalització de les petites empreses: per al petit empresari, Catalunya ja no és el seu mercat natural ni el més important, En aquests darrers anys l’empresa que no s’ha sabut o pogut internacionalitzar-se ha baixat la persiana. I ara mateix a aquests empresaris els importa més el Brèxit que les collonades que puguin passar als aspirants a fer d’Artur Mas (¿Artur qui?).

No parlo del trist cas Pujol, ni de la incapacitat convergent per plantar cara a Madrid, ni de la seva incapacitat per gestionar temes com la immigració (que en deu anys canviarà el mapa electoral del país). Convergència ha mort i tot indica que caurà en mans de l’Opus Dei i del seu sector de negocis o que la gent els anirà abandonant en silenci per ingressar a ERC.

La pregunta és: repetirà ERC els errors de Convergència? Lamentablement, estic convençut que sí. Però això seria un altre article i ara mateix estic cansat, molt cansat!, d’escoltar mallerengues per comptes de principis polítics ferms.

Si algú té alguna idea de com canviar el rumb de les coses que m’ho expliqui, sisplau. Jo estaré on sempre: a la meva biblioteca. Llegint. Que em sembla que és una cosa que fa anys que cap convergent no fa.

Julio 1, 2015

Hola i la filosofia estiuenca

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 8:22 am

HOLA s’està convertint en una revista literària, tipus MAGAZINE LITTÉRAIRE. A coberta la Preysler i en Vargas Llosa (ampli reppppppportatge) i en planes interiors l’anunci que a Mònaco a l’octubre hi haurà ‘los primeros encuentros filosóficos’, valga’m Déu. Bé no diuen que hi faran trobades filosòfiques, sinó que les ‘albergaran’, que queda més fi.

Textual: ‘unas conferèncias en que el amor será el hilo conductor y en que Carlota [de Mònaco], licenciada por La Sorbona [i per La Sobona] adelantó: “Se puede vivir sin filosofía pero también sin amor y música, pero no tan bien”‘. No sé si podré soportar que no m’hi hagin convidat. Agggg!

I parlant de tot: aquest mes el Magazine Littéraire el dediquen a l’Apocalipsi en literatura i en filosofia. No m’estranya. Aquests també llegeixen l’Hola.

Mayo 27, 2015

Fórmula 1? No, gràcies.

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:41 pm

Aquest any 2015 a Alemanya no s’ha corregut Fórmula 1, ni a Nurburgring ni a Hockenheim, ni enlloc, perquè la Merkel no l’ha volgut subvencionar. A Suècia (i per raons ecològiques) no hi ha Fórmula 1 des de 1978. El Gran Premi de França també es va acabar l’any 2008.

La Fórmula 1 crema gasolina (un bé escàs) i contamina molt (pneumàtics, gasolina, gasos diversos, pudors…). És un espectacle cutre perquè és contrari al medi ambient, per agressiu i per masclista. Que Barcelona en Comú no la vulgui subvencionar és un símptoma d’europeisme i de modernitat.

Fórmula 1? No, gràcies.

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:41 pm

Aquest any 2015 a Alemanya no s’ha corregut Fórmula 1, ni a Nurburgring ni a Hockenheim, ni enlloc, perquè la Merkel no l’ha volgut subvencionar. A Suècia (i per raons ecològiques) no hi ha Fórmula 1 des de 1978. El Gran Premi de França també es va acabar l’any 2008.

La Fórmula 1 crema gasolina (un bé escàs) i contamina molt (pneumàtics, gasolina, gasos diversos, pudors…). És un espectacle cutre perquè és contrari al medi ambient, per agressiu i per masclista. Que Barcelona en Comú no la vulgui subvencionar és un símptoma d’europeisme i de modernitat.

Abril 19, 2015

PERENNIA

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:04 am

Viu feliç, tu que vius. La vida és un regal petit: tan bon punt has nascut, imperceptiblement s’envigoreix, després imperceptiblement s’esgota.

Aquest és un poema breu d’un dels llibres de poesia més impressionants que he llegit als darrers temps: Perennia. Poesia Epigràfica Llatina, que ha traduït Mònica Miró Vinaixa i que es va presentar dilluns a la nova Llibreria Documenta. Són poemes escrits a les tombes, records d’unes vides que es van fer alhora pols i memòria - i que retornen escruixides al cap dels segles,

LA SALA D’ESTAR ÉS UN CAMP DE FUTBOL

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 9:55 am

Cadascú té la seva magdalena proustiana i aquest llibre de Josep Maria Fonalleras podria ser la meva. Memòria de la Girona dels anys 1960-1970 amb ulls de nen, magníficament ben escrita i plena de detalls.
Sé que funciona perquè la meva mare (82 anys) el va devorar aquesta setmana santa. A mi em duu records de quan passava temporades gironines a la Pujada de Sant Félix (llavors no es deia Sant Feliu) a casa de la meva tia pintora, Neus Lledó. Un llibre que és molt més que un regal de Sant Jordi.

Per Sant Jordi

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 9:51 am

Tres llibres per Sant Jordi, que potser no seran best-sellers però ajuden a una vida més decent.

Poesia: Perennia. Poesia Epigràfica Llatina. Mònica Miró Vinaixa. Godall edicions.

Narrativa: La sala d’estar és un camp de futbol. Josep Maria Fonalleras Ara llibres.

Assaig: Xavier Garcia: Heterodoxos europeus. Pagés editors.

D’aquest últim, llibre no n’he parlat abans (mea culpa!), però cal fer-ho. Són retrats literaris de pensadors ecologistes i de vels taüps de la consciència ambiental. Està molt bé.

Marzo 15, 2015

Novel·la de campus

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 8:56 pm

Les novel·les de campus són una especialitat americana. Expliquen la vida universitària de joves que volen menjar-se la vida (els anys d’aprenentatge si ens posem cursis i estrafem Goethe!). En general, però, passa que la vida se’ls menja, tot i que pel camí els han arribat coses interessants.

No hi ha gaire novel·la de campus a Catalunya, si s’exceptuen la de Carme Riera sobre la UAB (Natura quasi morta) i les tres d’en Cercas, que recullen la seva experiència a Urbana, Illinois ( El inquilino, Una oración por Nora, La velocidad de la luz ). El dèficit és tan lamentable com comprensible, per dues raons principalment. En general, la vida universitària catalana és tan depriment que no dóna per gaire novel·les - i Kafka fa molts anys que és mort.

Ara apareix la primera novel·la de campus ambientada a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. Es diu: “Obre’m la nevera i et diré qui ets” i l’ha escrit Joan Boher. Es presenta un dia d’aquests a la llibreria 22. Uffffffffffffffff.

Febrero 15, 2015

Junqueres, Tele 5 i la Barneda

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 4:47 pm

Des de fa molts i molts anys, Telecinco és l’exemple fefaent de la falsedat de la teoria de l’evolució. Hi ha alguna gent (per exemple els qui fan programes a Telecinco i la majoria dels qui els veuen) que no han superat el nivell mental i evolutiu de l’australopitec del llac Turkana, però que malgrat les seves deficiències cognitives (o gràcies a elles), han aconseguit viure, i en algun cas cobrar la prestació d’atur, en el segle XXI de l’era cristiana. A més, fins i tot tenen dret a votar.

La compareixença de l’Oriol Junqueres ahir a la nit a Telecinco, davant tres autèntiques hienes, va ser un admirable exercici de bondat evangèlica i una autèntica obra de caritat (ensenyar a qui no sap, en viu i en directe). Intentar que els de Telecinco progressin en l’escala evolutiva és temps perdut, però va donar una gran lliçó de democràcia, de capacitat retòrica i de consistència doctrinal. Ja se sap que això els televidents telecinquers no ho poden apreciar, degut a febleses cognitives òbvies, però l’esforç està fet i amb bona nota.

I tot cal dir-ho, la Sandra Barneda va estar d’un mal educat impropi d’una lesbiana eixerida. Ni tan sols va acomiadar l’Oriol amb una frase cortès, com és costum de fer entre gent que es dutxa. Suposo que per compensar la badada ens tornarà a donar la tabarra amb la seva condició sexual durant una altra llarga i insofrible temporada. Uf, com cansa aquesta dona! Uf, com cansa Espanya!

Enero 2, 2015

Dades del web www.alcoberro.info l’any 2013

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:27 am

Aquestes són els números del 2013, pel que fa al web http://www.alcoberro.info segons Google Analitics:

* 497.530 sessions (visites al web)

* 385.853 usuaris (visites úniques)

* 801.337 pàgines vistes

* 0 euros de benefici

Ens costa valorar les xifres. En primer lloc, perquè 2014 ens ha portat un petit augment d’usuaris (5,35%) i de sessions (1,87%) respecte al 2013, però també una disminució sensible de planes vistes (7,38%). I, especialment, perquè la disminució de visites i pàgines vistes ha estat molt (però mooolt!) severa a Catalunya i a València. Un autèntic pal.

La caiguda del 6,39% en planes vistes a Espanya, (que a Barcelona-ciutat és del 25,24% i a Sabadell del 26,59%) es compensa amb importants pujades a Amèrica del Sud.
Però la sensació és agredolça: ¿pot voler dir que tinc un web amb prestacions del segle XX que s’està tornant tecnològicament obsolet al segle XXI? Possiblement.

Potser indica també que ja hi ha noves planes web de filosofia amb més interès didàctic que la meva? Tant de bo. Al cap i a la ficom més serem més riurem. Sé que la meva plana funciona pel retorn que rebo en forma de comentaris i e-mails. Que en funcionin altres em sembla magnífic.

Però la dada em preocupa si és un símptoma que hi ha menys públic i el consum cultural (i el de filosofia) està baixant de manera alarmant. I em temo que, en bona part, les coses van per aquí.

Primer dia de l’any al web alcoberro.info

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 12:17 am

Avui, 1 de gener de l’any 2015, 158 usuaris s’han connectat al web www.alcoberro.info i han vist 330 pàgines de filosofia. Sempre m’ha sobtat que la gent busqui coses de filosofia a Internet el primer dia de l’any. Al món hi ha gent molt estranya. O molt sola. O molta necessitat de filosofia. O totes tres coses. Però, en qualsevol cas, moltes gràcies per veure’ns.

Noviembre 29, 2014

LLISTA CONJUNTA, NI GANES

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 11:41 pm

Espero a veure què dirà en Junqueres dimarts, però d’entrada ni putes ganes d’una candidatura conjunta amb Convergència i, encara menys, de llista del President. Jo no em menjo ni les retallades, ni la corrupció de Convergència.

Jo no menjo amb la gent que va insultar el Tripartit per terra, mar i aire. Jo no puc acceptar un paio com en Boi Ruiz, perquè va dir que si algú volia estudiar llatí, s’ho hauria de pagar i perquè retalla la sanitat. Dóna la casualitat que tinc un fill que estudia Clàssiques (i li ho pago) i una filla metgessa que cobra l‘hora de guàrdia a 10 €.

No em ve de gust fer una llista conjunta amb el partit del cas Pallerols, ni amb el del cas Palau, ni tinc res a veure amb Rafael Español (La Seda), ni amb Line Invest, Fortia Vida, Norton Life i Personal Life. Ni he saquejat la Mútua del Comerç i la Indústria (allí li van robar la pensió a la meva sogra), ni he fet coses lletges amb el patrimoni del Barça. No sóc patriota a la manera d’en Carles Villarrubí, que (conjuntament amb la seva senyora Sol Daurella) tanca Cobega i se l’emporta a Madrid. Hi ha hienes més decents que aquesta gent.

La dreta d’aquest país necessita vots… doncs que se’ls busqui! La dreta d’aquest país té un partit en descomposició… doncs que sigui algú altre qui li salvi la cara. No veig perquè hem de ser els republicans. Comprenc que ara mateix hi ha molt “independent” amb ganes de càrrec i que es farà una campanya sagnant contra ERC, si rebutgem pasar per l’adreçador. Haurem de soportar (amb la rialla sota el nas) que vingui a donar-nos lliçons de patriotisme el partit dels fills d’en Pujol, el de la bruixa aburrida i el del pare carbasser, el de la Mercè Pigem, el d’Encarna Roca i el d’en Prenafeta. Comprenc que aquesta gentola necessiten algú que els tapi les vergonyes. Però no em dóna la puta gana de ser jo.

Jo vaig a treballar cada dia, m’aixeco a quarts de set del matí i vaig a dormir a la una. Escric en català, cosa que significa que les meves publicacions no tenen “valor científic” segons l’ordenament jurídic universitari espanyol (que CiU no va voler canviar quan va poder en temps d’Aznar). Faig un munt d’activitats gratuïtes i sóc soci (pagano) de mitja dotzena llarga d’entitats culturals. Tinc un web de filosofia des de fa catorze anys i mai ha rebut ni el més mínim reconeixement per part de cap conselleria d’Educació (ni l’he demanat), no m’ha caigut mai ni una conferència de cap conselleria (ni l’he demanada) i l’únic article que he publicat en una revista del Govern vaig trigar dos anys i mig a cobrar-lo.

Ni els dec res, ni em deuen res. Saludo a tothom, però trio els meus amics.

Noviembre 22, 2014

Els xanxullos universitaris de l’Errejón com a símptoma

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 10:36 am

Aquests dies s’ha descobert un tripijoc universitari de l’ideòleg del nou partit regeneracionista “Podemos”, Iñigo Errejón, que cobrava 1825 eurons mensuals per un projecte d’investigació a temps complet a la Universitat de Màlaga, que mai va escriure, però que li servia per organitzar el partit. Un projecte que, a més, havia estat dissenyat a mida del Sr. Errejón per un camarada seu, Alberto Montero, catedràtic i membre de la direcció de Podemos.

Però el problema no és el típic del xanxullo universitari, tot i que és obvi que alguns amiguets postcomunistes de Madrid i províncies han arribat a gestionar les facultats de Ciències Polítiques com si es tractés d’un cortijo. El problema, dispensin, és filosòfic. Al llarg dels darrers 30 anys, les facultats de Dret i de Ciències Polítiques han estat “okupades” per professorat que ha estat realment molt pitjor que mediocre. Si reviseu els programes, veureu que el que s’ha explicat als futurs sociòlegs juristes és bàsicament les teoria amic/enemic de Carl Schmitt i el positivisme jurídic de Weimar (Kelsen), que separa moral de dret.

Així s’han creat promocions i promocions de professionals que ho ignoren tot sobre pensament jurídic contemporani (no saben res de les tesis utilitaristes, per exemple, ni del liberalisme clàssic - per no llegir, no coneixen ni Sartori!). Això ha estat un càncer per al sistema legal i per a l’anàlisi social i tindrà conseqüències encara més brutals. Demanar a un lector de Schmitt que tingui el més mínim respecte per la separació de poders és demanar-li massa.

No hi ha res més pràctic que una bona teoria i la ignorància supina de la teoria democràtica i liberal del dret ens ha portat aquí. Tenim un progressisme idiota que creu de debò que Schmitt, Zizek i Mouffe són la santíssa trinitat de la filosofia política. Les facultats universitàries de Lletres, a Catalunya i a Espanya, són plenes d’ analfabets en estat pur que malviuen amb salaris ínfims donant classes a nanos que han fet un batxillerat subcultural. Gent que no sap res, que cobra una misèria i que només tramet ressentiment s’encarreguen de la formació dels nostres futurs juristes, sociòlegs i professors. Torsimanys cecs menen la gent al precipici. Ja ho estem pagant caríssim en demagògia i ho pagarem més car encara.

Vostès mateixos.

Entradas siguientes »

Gestionado con WordPress

fosamax lawsuit awards sinemet efficacy drinking alcohol while on isotretinoin clindamycin acne vulgaris anxiety with metoprolol metoprolol itchy rash post tamoxifen weight loss can lamictal cause vision problems estrace cream for hair loss what dose of finasteride should i take how long period after depo provera irbesartan and erectile dysfunction parlodel in dogs a randomized blinded trial of clopidogrel versus aspirin in patients at risk of ischaemic events how long until topamax kicks in naltrexone effet indesirable clindamycin lotion breastfeeding what is the function of tegretol artane and benadryl tegretol for adolescent bipolar best pain relief for arthritis cymbalta rapid weight loss on topamax percocet and naltrexone does metoprolol prevent weight loss what happens if i suddenly stop taking topamax cytoxan for scleroderma zyrtec side effects weight loss can zantac make babies worse finasteride in hair loss when is detrol la going generic neurontin good for depression aspirin and clopidogrel nice guidelines how much tegretol should i take lidl artane phone number does actonel have calcium in it is hair loss a common side effect of accutane topamax for bipolar mania fosamax pill picture depo provera side effects when pregnant meclizine for muscle spasms obagi tretinoin where to buy weight loss after stopping provera pyridostigmine mestinon tablets 60mg topamax with wellbutrin xl which has less side effects prilosec or zantac low dose naltrexone mg depo provera conceive after metoprolol heart failure isotretinoin cumulative dose difference between imitrex and sumatriptan pharmaceutical quality of generic isotretinoin products compared with roaccutane carafate common side effects high dose methotrexate and hair loss pain relief ibuprofen and paracetamol tretinoin alpha hydroxy benzac price philippines olanzapine how does it work medicine that affects depo provera isotretinoin pz acne flare with tretinoin typical provigil dosage is it okay to take aspirin with vicodin differin initial breakout period zantac dosage australia what does differin gel do tretinoin cream reviews for melasma aleve advil ibuprofen lamictal side effects body odor aldara week 3 best moisturizer for use with tretinoin aspirin and warfarin overdose can i use nasonex and benadryl use of atrovent in copd can you take xanax and unisom together how many neurontin can i take zantac for hyperacidity xeloda survival rates breast cancer asacol stopping provigil and mouth sores baclofen injection dose is meclizine the same as dramamine fosamax with dental extractions flexeril metoprolol interaction zyprexa and lamictal side effects paroxetine hair loss can i use triamcinolone on ringworm tretinoin and clindamycin reviews what is the difference between zantac and losec neurontin use for pain baclofen blutdruck topamax kidney stones how often do i take prometrium zantac patients comments xalatan et alcool pharmacokinetics of meclizine requip withdrawal symptoms can you take ativan and dramamine prograf neurological side effects replacing plavix with aspirin differin cream 0.1 how to use olanzapine dosage overdose is sumatriptan imitrex topamax rash pictures isotretinoin for psoriasis can u mix motrin aleve ibuprofen and aspirin for headaches weight loss prescription topamax can you mix atrovent and pulmicort price of actonel 35 mg can aldactone cause weight loss side effects of metoprolol er succinate 25mg what happens if you drink alcohol on clindamycin snf requip deadline topamax and cymbalta weight loss clindamycin 300 ulotka finasteride research chemicals arcoxia for sprained ankle bactrim clindamycin mrsa can dulcolax cause liver damage metoprolol peak action sulfasalazine and aspirin sensitivity can i take clindamycin and claritin topamax side effects dental baclofen keppra seroquel lamictal prozac test retrait provera anyone take imitrex while pregnant benzac ac 5 face wash therapeutic levels for dilantin infant zantac and mylicon toprol xl and edema can you use aldara for skin tags provigil and drinking depo provera breast lump carafate frequent urination provera tablets while pregnant buy provigil online with visa finasteride after 2 weeks tretinoin cream .1 directions lexapro as sleep aid provigil chemistry dramamine make you drowsy olanzapine breast cancer zantac liquid pediatric dosing bula neurontin 300 naproxen vs aspirin vs ibuprofen glaxosmithkline lamictal side effects finasteride 0.05 mg risk c diff clindamycin arcoxia absorption lamictal and vicodin interaction can you take aspirin while taking plavix citalopram and trileptal artane post office opening times aldara for finger warts tretinoin gel prescription drugs dilantin and cough medicine clindamycin shot hurts what is comparable to clarinex minoxidil plus finasteride generic for sustiva matrix tablet of diltiazem stopping use of metoprolol clindamycin used for pink eye neurontin small fiber neuropathy blood test for tegretol levels can i take zyrtec with topamax relafen anti-inflammatory drug glucophage effects weight loss diltiazem er tablets baclofen and lisinopril aldara and pregnancy zantac vs ppi clindamycin equivalent lamictal in canada lamictal ultra rapid cycling sinemet retard 50 200 rosuvastatin 10 mg and aspirin 75mg use isotretinoin 20mg capsules imitrex inhaler dosage neurontin natural substitute aldara cream wart treatment buses to artane why use filter with dilantin depo provera after ablation should i take wellbutrin for weight loss vicodin dosage aleve metformin and lamictal taking baclofen with ibuprofen provigil and vyvanse folliculitis treatment clindamycin losartan toprol sodium sulfacetamide and differin can you mix zantac and pepto clindamycin phosphate and benzoyl peroxide gel side effects topamax weight loss why clobetasol propionate foam hair loss alldaychemist tretinoin reviews lowest dosage of sinemet olanzapine withdrawal diarrhea asacol summary of product characteristics viramune dosing naproxen aleve same thing topamax for rsd difference between zantac prilosec lamictal rash won't go away can isotretinoin cause diarrhea clindamycin und amoxicillin allergie neurontin and cipro side effects of diamox for glaucoma topamax abrupt cessation ambien keppra interaction dilantin level 40 how many provera tablets do i take lamictal psychedelics max dose zantac infants what is clindamycin generic for what is carafate medication used for can you take tylenol aspirin same time zantac effects on infants stop taking neurontin side effects trileptal for anger can i take unisom while on celexa dulcolax stool softener directions use dementia drug aricept generic for aldara clindamycin for fungal infection medicine lamictal side effects topamax and taste changes expired aldara forum can i take aleve d and benadryl urispas in pregnancy topamax apotheek just started taking topamax zantac side effects avodart prevention of prostate cancer casodex chemical structure olanzapine what to expect zantac relieve bloating buy generic revia online neurontin morning or night atorvastatin calcium crystalline tretinoin cream 0.05 initial breakout can you take other antacids with zantac natural forms of tretinoin isotretinoin and vitamins diltiazem cream allergy revia 50 mg prospect finasteride imagenes tretinoin cream 025 usage neurontin ne hapıdır provera dosage to stop period weight loss coming off prozac metoprolol succinate dose zantac by glaxo off label use for prometrium actonel 75 mg cpr6 nortriptyline aspirin betamethasone and hair loss neurontin adderall combination dimenhydrinate compared to dramamine withdrawal symptoms metoprolol tartrate clindamycin in the penicillin family avodart cough metoprolol w736 arava how long to take effect can bupropion cause hair loss doxycycline et aspirine topamax 50 mg and alcohol clindamycin dosing for adults cleocin clindamycin hcl 300 mg pain relief after surgery ibuprofen quitting topamax cold turkey isotretinoin costs clindamycin dosage for dogs uti dramamine breast milk dilantin and carbamazepine depo provera how quick does it work tegretol to topamax finasteride shrinking testicles finasteride 5 mg pcos avodart 0.5 mg indication buy triamcinolone acetonide oral paste clindamycin lotion how to use is clindamycin good for throat infections lamictal nightmares side effects atrovent pil dulcolax pink stool softener clarinex and sudafed can you take norco and neurontin together side effects of diltiazem er tretinoin gel 0.1 reviews herbal substitute for topamax tretinoin 25 for acne is venlafaxine used for weight loss topamax and gallbladder problems isotretinoin and anxiety is it safe to take meloxicam with aspirin where to buy elocon cream 0.1 can you stop taking metoprolol triamcinolone acetonide cream usp .1 for poison ivy retin a micro and minocycline ibuprofen aspirin interactions can you take benadryl and aspirin at the same time depo provera and positive pregnancy test tretinoin cream 0.1 generic best time to take metformin weight loss is clindamycin hard on your kidneys can i take dulcolax on an empty stomach metoprolol 50 mg and alcohol dilantin overdose seizure isotretinoin herz diltiazem and blurry vision does zantac prevent acid reflux gabapentin calcium channels topamax yorum meclizine and sudafed diflucan dilantin interaction neurontin lasting side effects concerta weight loss antidepressants lamictal loss of taste provera and clomid 2012 compare aleve and celebrex tretinoin cream melasma weight loss after taking zoloft lamictal allergic reactions baclofen pump pics aldara 5 cream molluscum retin a micro gel aka tretinoin dose of metoprolol for stage fright free topamax coupons side effects of missing a dose of metoprolol what is clindamycin for cats used to treat does avodart work how does metoprolol succ er work can depo provera side effects rash after using clindamycin combination of clindamycin and benzoyl peroxide used to treat acne can you take mucinex with topamax dilantin adrenal insufficiency isotretinoin monographie can zantac help with ibs zantac take effect leflunomide and hair loss can metoprolol xl cut half diltiazem available forms topamax feedback will clindamycin treat a urinary tract infection do you need prescription for diamox does clindamycin lotion bleach clothes trental infúzió naltrexone aggression can get depo provera shot while my period how to take metoprolol succinate divalproex and erectile dysfunction fever aspirin or ibuprofen is trazodone a sleep aid can you take ativan and unisom can neurontin affect your menstrual cycle asacol side effects nhs can tegretol cause swollen lymph nodes aricept data sheet triamcinolone ointment indication topamax and burning tongue is it safe to just stop taking topamax arcoxia face swelling baclofen and keppra interaction aleve naproxen sodium is made from a derivative of clindamycin causing gerd atrovent nasal otc depo provera anaphylaxis can you get high on relafen topamax picture generic peripheral neuropathy neurontin dosage dulcolax suppository for severe constipation why does topamax cause joint pain zantac ranitidine hydrochloride side effects how much does carafate suspension cost baclofen therapeutic class tretinoin for hair regrowth rxlist metoprolol tartrate hair loss ibuprofen use toprol xl photo does clindamycin cause hearing loss meclizine fda clarinex pills can you take tylenol while on diamox interaction between meloxicam and aspirin propecia tablets hair loss should you take zantac every day can you take aspirin with prilosec triamcinolone acetonide for fordyce spots asacol website 7 days after provera and no period clindamycin gel generic name isotretinoin dailymed what is clindamycin phosphate gel usp 1 for does lamictal help obsessive thoughts withdrawal period after provera is spotting on depo provera normal zantac for rosacea baby on zantac still screaming what are disadvantages of depo provera retin a tretinoin 0.1 olanzapine orion lamictal and epilim 6 month old on zantac baclofen dosage 20 mg can you crush aricept buy isotretinoin australia can gp prescribe isotretinoin in australian topamax dosage for bipolar 2 amount of progesterone in depo provera nexium side effects calcium deficiency celebrities who have taken isotretinoin clindamycin cat dosage cymbalta or neurontin for chronic back pain weight loss clinic dallas tx phentermine lioresal tablet uses tretinoin cream australia tretinoin 1 cream how to use dilantin and keppra side effects buy provera australia is dilantin used for anxiety medication metoprolol side effects aricept drug use clindamycin 300 mg treats long term effects of atrovent what is the difference between metoprolol and metoprolol succinate wat na xeloda aricept arthritis who should take lamictal can you take dramamine pregnant toprol xl weight what is the medicine topamax used for how long does it take to see results from differin differin overuse neurontin vs oxycodone how long does it take for provera to get out of your system will topamax help with anxiety lamictal and adderall together differin topical cream how long does naltrexone stay in the body limitless drug provigil is triamcinolone good for burns metoprolol stiff neck isotretinoin with vitamin c topamax and lexapro combination meclizine dosage motion sickness isotretinoin walmart differin pogorszenie can i give my child dramamine does tretinoin thin skin what happens when i stop taking topamax vicodin as a sleep aid can i take singulair and nasonex together xeloda protocol for colon cancer actoplus met 15 mg-850 mg nifedipine and metoprolol tretinoin cream for acne best price atorvastatin calcium cytoxan for renal failure prograf 1 mg price in india topamax twice a day tretinoin gel .025 wrinkles finasteride nice guidelines how does clindamycin topical work can you take lamictal and prozac together generic name for lioresal therapeutic level of lamictal clindamycin phosphate gel brand name in india roche xeloda patient assistance alternative to imuran differin .3 gel reviews tretinoin cream causing acne serevent sterydy clindamycin for mrsa dosage isotretinoin for pimples ibuprofen or aspirin for sore muscles docmorris artane castle opening hours can i take unisom with prozac topamax and wellbutrin sr dulcolax for water retention precio baclofen 25 mg what dose does lamictal xr come in lamictal side effects back pain prometrium prevent pregnancy avodart and urination isotretinoin side effects for male aspirin atenolol interaction differin drying my face out tretinoin cream usp 30g parlodel imetys trileptal rxlist ild imuran can provera help me get pregnant drinking while taking diamox tretinoin 025 makeupalley topamax neurontin interaction topamax and tinnitus