L’home que mira

Enero 24, 2009

Andrew Davis, ambaixador a Nova York!

Guardado en: Política — ralco @ 11:38 am

Amb feina fins més amunt de les orelles (i poques ganes de fer-la), no tindré temps fins al març per recuperar el pols d’aquest bloc. Però no vull deixar passar la setmana sense felicitar l’amic, ateneista i secretari de la Junta de l’Ateneu, Andrew Davis, bostonià i autèntic cavaller de Nova Anglaterra –en el sentit més clàssic del mot– que d’ara endavant tindrà cura dels interessos catalans a l’ambaixada de Nova York.


Doctor en Filosofia, sociòleg i especialista en història de Catalunya, a més de dirigent durant anys dels Demòcrates americans casa nostra, l’Andrew coneix el nostre país millor que molts catalans de naixença i segur que farà una magnífica tasca defensant els interessos ‘morals i materials’ dels catalans a la capital econòmica del món.


En l’alegria pel nomenament d’un dels nostres, s’hi barreja però la llàstima humana que produeixen algunes reaccions que toca llegir als diaris. La crosta convergent i els ressentits de la casa comuna (pura enveja i misèria mental!)  no han trobat altre motiu de queixa que… el preu del lloguer dels despatxos!  Com si algú preguntés pel preu que ens costa la Casa del Rei, o pel que ens costa, encara avui, la venda de l’Estatut que va fer Artur Mas ara fa tres anys! Els despatxos hauran d’estar a l’altura de la nostra ambició, Andrew! Així que gasta’t tota la pasta que calgui i més perquè representes la Catalunya que triomfa, la que suma i creix.

Enero 14, 2009

Ramon Alcoberro: El racionalisme cartesià

Guardado en: Filosofia — ralco @ 7:52 pm

A partir de dilluns vinent, a totes les llibreries:

Ramon ALCOBERRO - El racionalisme cartesià.

EdiUOC, Col. Vull Saber, nº 93

El racionalisme com et mereixes. 

 

Enero 2, 2009

Institut Francès de Barcelona

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 11:34 am

Institut Francès de Barcelona

C/Moià 8, Barcelona

Conferència de Michel ONFRAY: La contrahistòria de la filosofia i posterior debat amb Ramon ALCOBERRO, Bernat de DEDÉU, Felip MARTÍ-JUFRESA i Xavier RUBERT de VENTÓS.

Dijous, 29 de gener 2009, a les 19:00 

 

Entradas siguientes »

Gestionado con WordPress