L’home que mira

Diciembre 30, 2010

L’any que es van acabar les autonomies

Guardado en: Societat — ralco @ 10:13 am

Aquest any que es tanca ha estat complicat per a mi, però de nobis ipse silemus. Al cap i a la fi el món està fet de complicacions i la vida privada és això, privada.

En política espanyola hem pogut veure la clausura de l’Estat de les Autonomies perquè amb les fussions bancàries gairebé totes les autonomies s’han quedat sense el seu instrument principal: les caixes d’estalvis locals. Sense caixa d’oros pròpia els president de Múrcia, d’Andalusia o de Castella-Lleó queden desactivats i ja veurem què passa amb els somnis provincials, que mancats de finançament es poden convertir en una onada d’odi anticatalà.

Pel que fa a Catalunya, el nostre camí imparable fins convertir-nos en una nova Iugoeslàvia ha progressat d’una manera espectacular gràcies al Tribunal Constitucional. Dissortament no ha crescut la lucidesa sinó l’infantilisme. El que s’acosta necessitaria algú com Hermann Broch per descriure-ho i aquí la gent ni tan sols sap qui era o què va escriure Hermann Broch. Ni tan sols té una entrada a la Viquipèdia en català (algú s’anima?). El futur fa pinta de ser una cosa cruel, però sense estil. Sense un Broch, per entendre. Per entendre’ns. 

http://es.wikipedia.org/wiki/Hermann_Broch

Més sobre li-li i bo-bo

Guardado en: Política — ralco @ 12:16 am

En el fons el pensament liberal-libertari creu que els humans, com la natura, són plurals i diversos. Mentre el pensament bolxevic-bonapartista veu la humanitat com la cultura, unificadora, necessitada de normes. I aquesta contradicció natura/cultura en temps d’ecologia i de xarxes de comunicació instantànies, es decanta clarament per la banda li-li.

Diciembre 28, 2010

Li-li, bo-bo

Guardado en: Política — ralco @ 10:39 am

Els francesos, que són uns genis a l’hora de posar noms a les coses, diferencien dues menes d’esquerres: les li-li (liberals-libertàries) i les bo-bo (bolxevics-bonapartistes). Sembla evident que en les darreres eleccions a Catalunya el fracàs de les esquerres bo-bo ha estat dels que fan època. El sectarisme polític, que sempre és un error, està fora de joc a l’era de la xarxa. Amb Internet la circulació de les informacions és tan ràpida que no hi ha Politburó que l’aturi. D’aquí el trist (molt trist) paper dels antics capitans del PSC (ara cada vegada més del PSOE) quan intenten dirigir el partit com una secta i es troben amb què allò que ells consideraven vot segur, els dóna l’esquena. No han capit que ara com ara la gent ha perdut tabús ideològics. I que el centralisme (democràtic o no) està fora de lloc al món que està arribant.

Per als qui estem en una esquerra li-li des de fa molts anys la notícia de l’entrada de Ferran Mascarell en el govern Mas és una paradoxal esperança. Només posicions desacomplexadament li-li poden donar futur al pensament progressista. La reconstrucció de les esquerres serà liberal, libertària, antidogmàtica i antibolxevic o no serà. Fins i tot haurà de ser un punt ‘pija’ perquò el món és com és i no com ens agradaria. És la lliçó de Miterrand.

Els vells afrancesats recordem que Miterrand deia que el seu únic mèrit (ep, i el de Margarite Duras escrivint papers a l’ombra) era el d’haver reconstruit l’esquerra francesa des de les tesis més desacomplexades (més li-li) possibles. A les seves memòries fins i tot va arribar a escriure que en un cert moment l’esquerra de França era ell tot sol. Els altres eren els autoritaris. ¿Arribarà a ser algun dia Ferran Mascarell un possible François Miterrand de Catalunya? Ara mateix és molt i molt prematur dir-ho i no sé ni si s’ho planteja. En tot cas està a milers d’any lluny de l’egolatria d’un Miterrand; això és segur. Però el seu model cultural, un model li-li pels quatre costats, comença a passar la prova de foc. Som molts els qui li desitgem èxit de tot cor.

Diciembre 23, 2010

Fringe i les neurociències

Guardado en: Filosofia — ralco @ 10:54 pm

Si Fringe us sembla una collonada, no deixeu de buscar per Internet alguna referència al llibre de Jonathan Moreno: Mind Wards, Brain Reserch and National Defense (Dana Press, 2006) que descriu les aplicacions de les neurociències a la defensa militar i la seguretat. La realitat imita la ficció. Armes neuronals i disruptores  de les seqüències mentals en els enemics, cascs militars amb sensors per conèixer l’estat d’ànim dels soldats, screening de sospitosos als aeroports i interrogatoris amb tècniques de ressonància magnètica, manipulació de les emocions en els soldats amb drogues per desinhibir-los. Tot això ja s’està investigant ara mateix (i ho paga l’exèrcit americà) i forma part dels treballs, perfectament legals, de DARPA la creadora de sorpreses tecnològiques per excel·lència –una agència que us encantarà conèixer. De debò, Fringe és una collonada? En tot cas la neuroètica és en aquests moments una part imprescindible de l’ètica i seria bo que en sabéssim una mica més.


Per si algú no sap què fer el dia de Nadal us deixo uns quants links d’aquells que animen unes vacances:


http://www.alcoberro.info/planes/neuroetica.html
http://www.youtube.com/watch?v=RFPxMtwZB6M
http://www.americanprogress.org/issues/2006/12/mind_wars.html
http://www.darpa.mil

Diciembre 22, 2010

Tot és tan heterodox

Guardado en: Filosofia — ralco @ 1:12 pm

Tot és tan confús i els periodistes tenen tan poca idea del que signifiquen les paraules que fins i tot un monjo de Montserrat, Lluís Duch, és entrevistat avui  a La Vanguardia en tant que maestro heterodoxo. Amb aquest ús tan groller dels tòpics el redactor fa un parell de jugades estranyes: d’una banda presentant com a heterodox un monjo benedictí posa sobre avís la Congregació de la Fe (ex Sant Ofici), cosa sempre desagradable. A més els heterodoxos per definició no reconeixen mestres (tenir un mestre vol dir seguir una ortodòxia), de manera que l’entrevistat o l’entrevistador (potser tots dos?) es contradiuen vilment. A l’entrevista o no s’entén res o res no té importància… El lector sospita, però, que tot és teatre i gràcies a Déu el diari de demà farà vell el diari d’avui. L’hetrodòxia és la darrera forma ortodoxa que queda en filosofia de la religió.

Diciembre 18, 2010

Saber història per llegir el diari

Guardado en: Uncategorized — ralco @ 7:49 pm

En la dècada de 1870 el deute britànic produïa el 3,3%, mentre el seu equivalent espanyol va arribar a vendre’s al 27% d’interès. D’aquesta manera el cost del diner feia impossible la vida empresarial perquè les empreses no podien trobar finançament al mercat. Així va anar la història del XIX hispànic. Doncs ara, burros!, tornem-hi!

Diciembre 14, 2010

Sense masoquisme

Guardado en: Política — ralco @ 9:44 am

El canvi de cicle polític català funciona amb la normalitat de l’alternança. Seguint una tradició molt ibèrica el primer que fa un guanyador de les eleccions hispanocatalanes és oferir cadàvers als déus. Això de matar la gent que t’acompanya i et vol bé és un mal costum que en democràcia va iniciar Carrillo amb el PSUC i amb Simón Sánchez Montero en funcions d’escuders. Però després s’hi ha apuntat molta gent, en una mena de repetició del ritual del déu íberic.

Aznar va matar políticament l’ABC al cap de quatre dies de tocar poder (i el cas Pedro J./Exuperancia va anar del mateix pal). Tampoc no explicarem quanta gen va matar ERC fa set anys perquè en aquest cas, per sort, los muertos que vos matais no tan sols gaudeixen de bona salut, sinó fins i tot de bona biblioteca. I per a ser feliç només cal una biblioteca i un jardí. Ara cauen en Davidi Medí i l’Osacar, que en aquest temps de Wikileaks eren cavalls coixos. Previsible però trist. 

Machado preguntava ¿quién ha visto la faz al dios hispano?, suposant que era una cosa sinistra però a hores d’ara ja l’ha vista tohom i el rotllo sinistre ja no es porta gens. És un déu per a ressentits i pretén cobrar amb sang qualsevol moment de felicitat, però la gent està aprenent a fer-li pam-i-pipa. Els rotllos sobre perquè va perdre les eleccions el Tripartit són tan ensopits com els dels iaios del POUM quan discutien sobre els fets de Maig.

És lamentable que també a Catalunya s’hagi interioritzat el ressentiment i el masoquisme en l’àmbit polític. Ja s’ho faran. Els debats sobre què vam fer malament ja no tenen remei i s’hi ha de dedicar el temps just (que és poquet). Hi ha un tipus de política, culpabilitzadora i masoquista quan no toca, que l’home que mira simplement detesta. Però algú vol fer una política diferent, en la tradició de La Boétie i de Mill, cap problema; ja ens trobarem. Sempre hi ha primavera i gent que la mereix.

Diciembre 11, 2010

Valente

Guardado en: Filosofia, Llibres — ralco @ 4:15 pm

Aquest matí em trobo a les mans, sense saber gaire com, amb el volum primer de les obres completes de José Ángel Valente. Fa anys que tracto amb la seva poesia i he après a tenir-li por. La seva poètica (més que els seus poemes) és tot el contrari del confort. No et fa lúcid com Vinyoli, però té moments amb la llum interior del qui ha viscut en espais foscos. Amb massa fosca i massa morts per poder soportar-les a raig. No he sabut mai si Valente va ser el gran poeta cívic frustrat de la literatura de postguerra, però era un magnífic poeta. Aquest matí d’hivern encara suau m’he quedat amb un pensament dels Cinco fragmentos para Antoni Tàpes que fa: Poética: arte de la composición del silencio. Un poema no existe si no se oye, antes que su palabra, su silencio. Exacte. I devastador.

Diciembre 10, 2010

Enganxat a Fringe

Guardado en: Societat — ralco @ 8:49 am

Vaig viure quinze anys sense televisió i la veig tan poc que és com si no existís; simplement estic per altres feines i al meu univers paral·lel la tele i el futbol tenen una existència secundària. Quan escric jugo a ser com Maquiavel a l’exili de Sant’Andrea i tan se m’en fot si la comparació queda pedant. Els que ens amaguem a l’Empodà o al Monsià sabem perquè ho fem. Al captard torno a casa i entro al meu estudi, i al llindar em trec la roba de diari, plena de fang, i vesteixo prendes reials i curials; i, decentment vestit, entro a les antigues corts dels homes antics, on, rebut per ells amorosament, m’alimento d’aquest menjar que és meu tan sols, ja que per a ell vaig néixer. La citació me la mereixo. Sí; sóc un cultureta (a que no ho sabies?) i què?

Ara, però, els principis elitistes em trontollen. I per primer cop en la vida jo que no miro ni el Polònia m’he enganxat a una sèrie de la tele: Fringe. Tant que fins i tot he xafadejat episodis de la tercera temporada que fan nord enllà. Fringe deu ser una collonada però ho té tot per fer-te creure que penses mentre et diverteixes: debats sobre epistemologia, qüestions d’identitat personal, reflexions sobre el poder i la conspiració, acció… Fascinació pura i aplicada. Això deixant de banda que Anna Torv fent d’Olivia Dunham amb tota la pinta d’ara hi sóc ara no hi sóc és una troballa. Els dijous no em poso al telèfon ni estic a Internet. Serà greu?

http://ca.wikipedia.org/wiki/Fringe

Diciembre 8, 2010

Llibres que estaria bé llegir per Nadal (i que no trobaràs recomanats a altres llocs, per desgràcia)

Guardado en: Llibres — ralco @ 12:08 am

Vet aquí una llista desordenada de llibres importants que trobareu en llibreria (tots excepte un han estat publicats de setembre ençà) . Són els que recomanaria a un amic. Com que els he llegit tots (immodèstia a part) dono fe que tots valen la pena.


Ignasi RIERA: De vell escèptic a jove independentista. Ed.  Montflorit – Té a veure amb una cosa que es diu la realitat i, amb un puntet de demagògia ben salpebrada, permet recuperar ànims després d’unes eleccions horribilis. Imprescindible per a qualsevol independentista, però també per a gent farta de tòpics en general. L’estil oral i directe d’un savi del tot necessari per a entendre coses bàsiques, (que en Montilla i en Carod no saben – i si les saben no les expliquen).

Manuel CRUZ: Amo luego existo, los filósofos y el amor. Ed. Espasa-Calpe – Un llibre, primer que tot, magníficament escrit, amb la claredat de les coses que costen tant que sembla que no costin i amb la profunditat que mereixen les idees importants. La història filosòfica de l’amor (de Plató a Foucault per ser acadèmics) és de les poques històries que en aquests temps que corren ens impedeixen ser ateus.  De vegades és com llegir dos llibres perquè a contrallum de la història de l’amor l’autor narra la història de la pietat.

Rodolf LLORENS i JORDANA: Servidumbre y grandeza de la filosofía. Ed. Lleonard Muntanér/ Objeto Perdido – Un altre llibrot imprescindible i no només perquè és l’únic en castellà del més desconegut filòsof català (i comunista) dels anys republicans. Llorens és una baula essencial del pensament d’esquerres encara avui i hauria de formar part de la cultura filosòfica habitual – la que no té la majoria de filòsofs professional  d’aquest país tan donat a reinventar la sopa d’all. Amb Sunyer i Capdevila, Gener, Turró, Xirau, i Serra i Moret forma part d’una genealogia que és la nostra (la dels liberals, positivistes i republicans) -encara que no us ho hagin dit mai. El text porta un pròleg de servidor de vostès, però es pot llegir també sense pròleg.

Antoni BOSCH-VECIANA (ed.): Heidegger o la pràctica del pensament: l’home, el lector i el filòsof. Ed. PPU  – Una bona introducció al Heidegger més discutible, el del nazisme i una prova de nivell.

Norbert BILBENY: Ecoética, ética del medio ambiente. Ed. Aresta – Hi és tot sobre el tema. I s’entén a la primera. Dissortadament els nostres ecologistes es creuen molt savis i bàsicament no llegeixen. Així els va. Els editors tenen pànic a publicar llibres sobre ecologisme i ells llibreters diuen que no en volen ni sentir a parlar. Però insistir en les coses òbvies i plantejar esquemes clars té mèrit en si mateix.

Cesare BRANDI: Viaje a la Grecia antigua. Ed. Elba – El viatge al país que ens mereixem. Magistral i per posar a la maleta el proper dia que agafis l’avió.  

Amartya SEN: La idea de la justicia. Ed. Taurus – No es llegeix en quinze dies ni en un mes, però és un text que ha nascut clàssic i que hauria d’estar en els fonaments d’una esquerra del segle 21, tot i que dit així pugui sonar tòpic.  
 

Diciembre 4, 2010

Debats clàssics

Guardado en: Política, Filosofia — ralco @ 1:32 am

El filòsof escocès Barclay (1546-1608) va defensar al seu De Regno et de Regali potestate (1600) que davant un govern injust es pot resistir al rei però tan sols si es fa amb reverència. Locke, el pare del liberalisme polític, va objectar-li que si algú resisteix amb reverència l’únic que pot esperar és rebre una civil i respetuosa bastonada que li farà tant mal com sigui possible. Són opinions d’un clàssic que cal meditar abans de fer segons què.   

Entradas siguientes »

Gestionado con WordPress

bactrim ds sulfa allergy propecia shedding duration is your period worse on clomid fertility clomid calculator can a 3 year old have ventolin lexapro drug insert is cipro safe for pregnancy length of time viagra is effective accutane and digestive disorders ampicillin bactrim how to switch from celexa to pristiq cialis blue pill interactions prednisone and alcohol plavix response test can you take amitriptyline and zoloft together can i take tramadol and melatonin together erythromycin linola creme kaufen valtrex humira interaction zoloft and prozac comparison fluoxetine brand names obat erythromycin 250 mg buspar false positive for amphetamines lipitor and synthroid interactions doxycycline causing dry skin where to get cheap levitra can i use monistat while taking cipro biaxin vs amoxicillin for bronchitis how long does metformin take to cure pcos when to discontinue lexapro effexor pain killer can lisinopril cause bronchitis amoxicillin and clavulanate potassium during pregnancy does prednisone cause acne breakouts does cialis reduce sperm count bactrim dosing esrd metformin saxagliptin combination low cost alternative lexapro fluoxetine causing anorexia can i take tramadol and metaxalone together tramadol dosage for dogs arthritis what do you do if you miss a dose of clomid prednisone and solumedrol conversion amoxicillin epilepsy does flagyl make birth control less effective can diflucan cause insomnia can you take doxycycline with probiotics mixing klonopin and viagra cialis leaflet can i take lexapro instead of celexa tramadol slow release half life does propecia grow hair front urinary tract infection treatment ciprofloxacin almus lisinopril price of xenical orlistat can you take paxil and zoloft at the same time how long till prednisone kicks in what foods contain clomid difference between flagyl and vancomycin amitriptyline long term usage coumadin interaction with zithromax take amoxicillin with role of prednisone in pregnancy metformin prostate cancer risk caged tamoxifen clomid and estrogen cream costs for viagra does lexapro cause crazy dreams can lisinopril cause acid reflux synthroid precio chile is it safe to take 2g zithromax why you can't eat grapefruit with lipitor prednisone dose rash how many days after clomid can i get pregnant what is too much lexapro how long does lexapro take to get in your system flagyl nose bleeds alcohol amoxicillin clavulanate tramadol controlled substance minnesota interaction of bactrim and coumadin is amoxicillin good for treating uti what is synthroid 75 mcg can amoxicillin treat chest congestion can i switch from doxycycline to minocycline doxycycline donate blood what happens if i miss a dose of nexium use of accutane for acne clomid libido female effexor high cortisol products that work like viagra tramadol nights monster actos and clomid is 10mg of lexapro a high dose cheap viagra super p force how soon after taking flagyl can i drink alcohol what is the generic for proventil where can you purchase viagra what kind of medicine is fluoxetine prednisone side effects dogs breathing can you drink whilst taking clomid prevacid photosensitivity does tramadol hydrochloride contain paracetamol lexapro costs with insurance zoloft excessive thirst can i take ciprofloxacin for bladder infection metformin causes stomach pains pill identifier pictures tramadol typical dose of lipitor cialis price at sams does metformin affect your hormones is it safe to take amoxicillin and ibuprofen together can plavix tablets be split zoloft and weight gain or weight loss can you combine ibuprofen and tramadol flagyl prescription price dosage of synthroid for weight loss when to use atarax dosage comparison viagra and cialis decreasing effexor side effects cipro antibiotic for food poisoning tramadol breast augmentation 100mg tramadol half life viagra achat europe effexor birth defect lawsuit viagra free samples nz no symptoms of ovulation on clomid flu like symptoms on clomid doxycycline cervical infection viagra yg asli effexor amm birth control pills and metformin for pcos low dose accutane 2012 vertebroplasty and plavix propranolol sleep aid will levaquin treat yeast infection why propecia erectile dysfunction how much is accutane without insurance accutane skin rash 1/2 life of clomid how to use viagra to last longer can i open prevacid capsule dose of doxycycline in lyme disease is it safe to take prednisone every other day action of metformin in pcos should i stop tramadol before surgery if a girl takes viagra what happens buspar with paxil nexium generic india taking metformin no period risk of cancer with tamoxifen taking viagra with vicodin forms of lexapro phenergan and renal function can u get high off ventolin tetracycline and syphilis zoloft active ingredient flagyl perfusion cipla cialis online can i take amoxicillin with cold and flu tablets interaction between xanax and buspar doxycycline to work for acne high dose lipitor study tramadol false positive pregnancy increased chances of twins with clomid when will i ovulate after taking clomid day 3-7 can i take lasix twice a day amoxicillin and stomach flu moa metformin is it bad to drink alcohol on tramadol what to expect when taking buspar valtrex ivf prednisone decreased immunity effect of erythromycin gastric motility buy clomid in australia online maximum dose of clomid does zoloft cause metabolism to slow down flagyl for fertility zoloft lupus effexor et psoriasis brand name of amoxicillin in bd using viagra after prostatectomy clomid harmful baby reaction to doxycycline treatment cialis i viagra effexor xr canoe amoxicillin 875 mg and clavulanic acid 125mg giving dogs zoloft doxycycline and drinking milk fluoxetine how do you feel viagra cause rash flagyl side effects for puppies clomid fait t'il grossir nolvadex lh fsh risk of synthroid overdose ventolin hfa emergency inhaler doxycycline vs suprax cialis split in half type 1 diabetes metformin use can you take creatine with fluoxetine accutane why does acne get worse before it gets better female viagra content prevacid fdt mechanism of action lexapro lowest dose infant ibuprofen and amoxicillin tramadol indications and contraindications side effects when taking synthroid american diabetes association guidelines metformin accutane and percocet methylprednisolone naproxen interaction what is a viagra pill used for medicare paying for viagra tramadol during withdrawal fluoxetine and drowsiness what is the highest dose of cipro diflucan dose for candida viagra generic mexico comparison between cymbalta and effexor levaquin coupon printable walmart pharmacy lipitor generic can you smoke weed if your on amoxicillin plavix and pancreatic cancer tricare viagra coverage ventolin and asthalin doxycycline hyclate chronic prostatitis can erythromycin delayed period diabex metformin hcl can toddlers take ciprofloxacin bactrim bad taste mouth does atarax show up drug test no ovulation second round clomid compare lexapro to paxil how long does zoloft stay in your system after you stop taking it when should take pregnancy test after clomid best generic effexor xr viagra and blood in urine prednisone how long to work for asthma amitriptyline for pain patient information lasix food drug interactions can you take viagra when on high blood pressure medicine viagra uk buy cheap albendazole safe during pregnancy how many days in a row can you take cialis flagyl makes me sleepy accutane muscle aches metformin lean bulk meaning of viagra in urdu how long does it take for prednisolone to work for asthma synthroid side effects numbness doxycycline rash stomach cipro payments plavix overdose treatment will cipro help a sore throat can i just stop taking my synthroid pms lisinopril z valtrex 1 gram cost amoxicillin and low grade fever when does ovulation occur after clomid prednisone causing ulcers is levothroid the same as synthroid tabletki bactrim forte bleeding after ovulation on clomid does ciprofloxacin work for pneumonia price of generic synthroid zithromax price without insurance accutane after 10 days does lexapro cause low sodium how do you wean off of fluoxetine clomid 150g ciprofloxacin and psa side effect of 10mg prednisone turismo a cipro wikipedia cialis from usa pharmacy cons of taking metformin over the counter viagra type medicine medicines similar to buspar is lexapro used for stress plavix copay assistance program zoloft every 12 hours going off of plavix for surgery no periods with metformin how long till you feel better on zoloft amoxicillin heart attack iv erythromycin gastric emptying how long is levitra good for after expiration is glyburide the same as metformin pastile flagyl prednisone maximum dose valtrex costs without insurance lipitor alcohol liver damage lipitor prevacid interactions viagra doesnt work now what can you take prednisone with flexeril 5 year old zoloft how to reduce prednisone dosage in dogs can you take duromine with metformin conception after taking clomid ampicillin uses during pregnancy doxycycline tablet strengths moa of erythromycin is my clomid fake how long for zoloft to get out of your system can i take birth control pills with prednisone can i use pimple cream while on accutane painful nipples clomid birth defects after being off accutane can bactrim treat a tooth abscess dose of amoxicillin for uti in pregnancy walmart levitra promotion can you mix phenergan and lortab valtrex heavy period why does accutane make your lips chapped prednisolone dosage feline propranolol vs atenolol migraine amoxicillin antibiotic acne will 10mg of amitriptyline help me sleep over responding to clomid metformin and anti diarrhea zoloft stop suddenly amoxicillin treatment for flu levaquin and tums bactrim and shellfish allergy side effects withdrawal tramadol will tramadol cause constipation in dogs what type of breast cancer is tamoxifen used for amoxicillin no prescription overnight delivery metformin increase progesterone viagra patent expiry date uk amoxicillin hplc method running on viagra tamoxifen hair loss side effects cipro drink milk tramadol how many to die can you use bactrim to treat yeast infections magnesium oxide and lisinopril does synthroid affect breast milk production accutane dateline lasix dailymed zoloft memory impairment do you need a dea number to prescribe tramadol clomid e sindrome de down plavix and transfused platelets metformin and skin reactions medical term flagyl propecia cost nhs side effect of hctz lisinopril accutane made me look old lasix reduces preload lasix and water intake diflucan grapefruit juice metformin costco price will taking metformin help me get pregnant propecia baby side effects prednisone bad drug what happens if you go in the sun while taking ciprofloxacin liposol orlistat 120 mg lexapro thoughts of death can i buy viagra in bahrain lexapro-anticholinergic side effects forgot to take clomid on first day what is half life of tinidazole doxycycline 200 mg a day how long after accutane can i get a chemical peel zoloft and flu medication lexapro prescription price prednisolone and painkillers taking clomid and ovulation will nolvadex help my libido can i start effexor at 75mg valtrex safety pregnancy lipitor made in turkey metformin makes me crave sweets prednisone side effects red face nexium rebound effect is cipro an opiate tamoxifen fda approval date vitamins to avoid while taking lexapro metronidazole flagyl for diarrhea lisinopril hydrochlorothiazide potassium alternative metformin pcos how to get fluoxetine out of your system prednisone and increased blood glucose accutane t gel doxycycline ototoxic drug accutane chemicals is amitriptyline safe long term propecia emotional side effects can i take omeprazole with oxytetracycline zoloft cold turkey withdrawal zoloft weed smoking should liquid bactrim be refrigerated doxycycline discovered viagra patent expires in us xenical and lap band tramadol irritability does erythromycin cause mood swings viagra tablet for man in pakistan viagra 69 cialis how long it lasts annual cost of tamoxifen metformin and hyperinsulinemia viagra aorta is diflucan safe in early pregnancy prednisone glucose effects metformin und marcumar lexapro norco interactions how long viagra in system how many puffs of ventolin for a toddler best face wash accutane prednisone in spanish prednisone cat itching venlafaxine hcl vs zoloft stopped zoloft after 2 days effexor plus abilify meds contraindicated with viagra taking tindamax and diflucan tramadol for migraines in pregnancy can you donate blood while taking lexapro high blood pressure prednisone where can i buy cialis in the philippines safe antidepressant with tramadol synthroid dosage after thyroidectomy citalopram after fluoxetine zithromax to treat uti ventolin hfa coupon amoxicillin 750 und alkohol amoxicillin treatment for epididymitis can lipitor increase blood sugar explain prednisone lexapro permanent side effects cialis 30 year old erythromycin und linola how much is prevacid otc how much phenergan to take to sleep 1000 mg prednisone multiple sclerosis isi obat tramadol buy cialis over the counter uk voltaren and codeine can i take oxycodone with tramadol generic for plavix cost how much water with bactrim lisinopril patent expiration rash from bactrim treatment metformin hcl bcs class cialis powder form can you drink alcohol when taking propranolol accutane memory problems why refrigerate amoxicillin should zoloft be taken with or without food amitriptyline neurological disorders lexapro diclofenac robaxin help with withdrawal binaural viagra lexapro antidepressants for anxiety cialis break pill in half what is the dosage of doxycycline ciprofloxacin nursing considerations will taking one zoloft do anything omeprazole vs nexium cost tramadol adrenal insufficiency whats better wellbutrin or lexapro back pain while taking clomid ampicillin vs kanamycin levaquin motrin interaction no shedding with propecia abdominal fat prednisone lexapro flashing lights what happens if u take too much metformin metformin first trimester pcos does phenergan lower blood pressure taking doxycycline with prednisone clinical trials of albendazole how buy viagra without prescription why is nexium so effective flagyl cream bv zyrtec metallic taste in mouth plavix canadian pharmacy mass spectrum of propranolol doxycycline hyclate light sensitivity taking celebrex with plavix flagyl e coli treatment would zoloft show up drug test 25 mg zoloft sexual side effects brand names of amitriptyline can take nexium during pregnancy what happens if you take viagra at 18 buy viagra in uk shops amoxicillin for sinus toothache can i take flagyl and zithromax together effexor xr and wellbutrin xl together overnight tramadol visa diflucan cause breakthrough bleeding is tramadol converted to morphine bactrim for herpes provera and tamoxifen which is better amoxicillin or ampicillin can you take clindamycin and doxycycline together does prednisone help allergic reaction can you take prednisolone and paracetamol together does walmart sell metformin erythromycin urticaria prednisolone 5mg ivf