L’home que mira

Mayo 22, 2007

Amb els Mossos

Guardado en: Política — ralco @ 5:14 pm

Fa gairebé 40 anys el gran Pier Paolo Pasolini va escandalitzar els progres del seu temps recordant una cosa òbvia: eren infinitament més proletaris els polis mal pagats que dissolien les manis de pseudoesquerranosos al dopo 68 que no pas els nens de papà universitaris disfressats de comunistes i que jugaven a revolucionaris amb la mamma al costadet i l’advocat “de pago” disposat a justificar-los qualsevol bestiesa. Doncs jo estic a favor de Pasolini. Entre un treballador que es juga la vida defensant els ciutadans al cos dels Mossos d’Esquadra i un pijo universatari radicalitzadet i fill de papi que fot d’okupa, no hi ha color! Un poli es pot equivocar, un okupa viu en l’error conceptual. Perquè si algú es creu que els pisos es regalen i que les birres han de ser gratis pel poble, pateix un error conceptual, això és obvi.

Paradoxalment en la societat democràtica el poli és feble (el que sempre s’ha d’autojustificar, el que sempre ha de demanar perdó per existir és feble, aquí i arreu) i en canvi qualsevol lladregot de carteres al metro és el fort  (si no et poden enxironar mai encara que robis àvies indefenses vol dir que ets fort i molt xulo, òbviament!). Això, es miri com es miri, constitueix un problema mal resolt de la democràcia, sobretot si un sistema garantista es degrada i dóna sensació d’impunitat als qui estan en el bàndol de l’error -i que per això mateix mereixen una temporadeta a la presó per recapacitar.

Tan malament està el judici moral -vulgarment anomenat senderi o “sensori comú” pels escolàstics- per tal que la policia catalana  mal anomenada “autonòmica” per alguna gent que simplement la voldrien inexistent) hagi de ser sospitosa sistemàticament de qualsevol excés? Qui s’ha begut l’enteniment? Serà que a mi em va torturar durant cinc dies (amb cinc nits) la policia espanyola l’any 1975 però ho tinc clar: policia la justa i necessària – ni més ni menys. I puix que parla català, Déu li doni glòria.

12 comentarios

 1. A veure si ho entenem. Vol dir, Sr. Ramon, que darrerament uns odiosos nens rics -uns pijos- juguen a fer-se l’okupa revolucionari i que una suposada policia proletària i catalana, que segueix estrictes reglaments es veu obligada a apallissar-los amb porres i punxons, i que seguidament tots els qui critiquen l’actuació de la policia catalana i proletària (o proletària i catalana) ho fan només per desgastar l’autogovern català suposadament no-autonòmico-estatal? Es així realment com ho veu i ens ho descriu o deliro jo?

  Comentario por Marcel — Mayo 22, 2007 @ 7:43 pm

 2. Efectivament; ara veuràs El País (avui mateix) i La razón aplaudint amb el cul els okupes i lamentant la “violència” de la policia autonòmica que és –però com d’aquí a Roma– molt més democràtica que cap altra policia a Espanya -i que és “policia”, naturalment. Un Mosso és un treballador que està defensant un dret civil (la lliure circulació pel carrer) i un okupa no és un treballador i, a més pretén aconseguir un privilegi (un habitatge “pel morro”). Potser al món celestial no calgui policia, però com que visc al món terrenal vull una policia que no sigui de joguina: que no reparteixi pets de monja, sinó hòsties per dir-ho clar. Poca broma amb el pseudoesquerranisme que després acaben com el Toni Negri: enviant a la presó els tontos, vivint de puta mare a París (protegit pel Miterrand) i escrivint un llibre que es diu Imperio i que l’hi edita una multinacional. A mi no em trobaràs pas criant corbs, ni donant peixet a nens tontos que quan madurin seran d’aquí a 30 anys els ideòlegs del Sarkozy de torn.

  Comentario por ralco — Mayo 22, 2007 @ 8:14 pm

 3. Això passa com el tema dels toros (i no ho dic per defensar els toros): molta gent creu que una societat és més civilitzada quan menys violenta és; hi ha qui es pensa que la violència és sinònom de barbàrie. Suposo que podríem estudiar d’on provenen les arrels d’aquesta creença indemostrable (potser de Sant agustí i el platonisme… o del budisme?). En qualsevol cas, sembla ser que, en veritat, la violència, l’agressió inclús l’abús són requisits sine qua non de tota civilització amb cara i ulls (això ho saben molt bé els anarquistes i en raó estan contra tota forma civil). Però, indubtablement, sempre hi ha gent que s’esforça imperiosament a voler tancar els ulls a la realitat i creuen que existeixen societats o civilitzacions més justes que d’altres. El que en veritat existeixen són diferents civilizacions amb diferents justícies.
  De totes maneres, és curiós això de la policia; en el fons és una espècie d’exèrcit per mentanir “l’imperium” de l’estat. La veritat és que qui pugui crear un organ actiu contra la policia es carrega immediatament l’estat; així de clar; creant una situació de caos ràpidament. La gent no entén que la pau i el benestar sempre són fruit, no d’una bona ètica, sinó d’un poder que és capaç d’establir (sempre a través de certa violència és clar) un ordre i una organització a través de lleis i les seves respectives justícies.
  De totes maneres, els okupes catalans tenen sort, a EE.UU (paradigma de la democràcia mundial) la poli els haurien enllestit ràpid.; aquí se’ls hi ha donat massa corda.

  Comentario por RDC — Mayo 22, 2007 @ 11:44 pm

 4. RDC: no sé si estem parlant del mateix. Una policia no és mai equiparable a un exèrcit perquè l’exèrcit és “contra els de fora” i una policia és per “mantenir odre a dintre”; d’aquí que una guerra civil és terible perquè significa considerar “de fora” a gent de casa. Per cert: “policia” ve de “neteja” (com “polit”); d’aquí al s.XVII - XVIII va passar a significar “ordre”.

  Comentario por ralco — Mayo 23, 2007 @ 12:14 pm

 5. Està bé això de definir l’exercit com aquells que lluiten “contra els de fora”, mentre que la policia és per “mantenir ordre a dintre”. Però em sembla que totes les coses es poden definir de diferents maneres. També es pot considerar la policia com els que lluiten contra els que estan “fora de la llei” (i la veritat és que no s’escatimaran recursos per fer-ho); mentre que l’exercit, sobretot els exercits més ben disciplinats, són per establir ordres (Inclús et diria que aquesta és una difinició més actual de ambdós termes). En qualsevol cas, com que no crec que existeixin coses de per sí (és indemostrable com ja observà Kant), no em crec la mentalitat jesuítica que considera possible trobar les definicions correctes de les coses (d’aquí neix la idea d’enciclopèdia).
  Lo de les guerres civils… la majoria de les guerres civils són el reflex de la manca d’enemics externs després de períodes de grans tensions i ambicions.

  Comentario por RDC — Mayo 23, 2007 @ 1:30 pm

 6. Benvolgut Sr. Ramon, segurament molts estem en un “error conceptual” . Crec que s’equivoca amb l’apreciació que fa d’aquest moviment i que hauria d’aportar dades en lloc de fer paral·lelismes amb la gauche divine o amb els intelectual·lismes revolucionaris de Negri (que contràriament al què insinua sap què és la presó). Suposant que hi ha alguns burgesos que es diverteixin jugant a ser herois proletaris no justifica pas que hàgim de defensar els proletaris facin el que facin, i menys si persegueixen, torturen o apallissen a d’altres proletaris.
  És sabut que l’estalinisme i el feixisme italià, alemany i espanyol també es nutrien de bases socials proletàries… Massa vegades constatem com les víctimes reprodueixen la violència rebuda sobre elles (per exemple, de la França ocupada per Hitler a la França torturadora i asassina d’Algèria). Els “excessos” cal denunciar-los per simple imperatiu moral i també per evitar que esdevinguin una normalitat cancerígena com ja passa a Israel, als EUA, a Rússia, etc, i aquí a l’Estat espanyol a l’empara de les lleis anomenades antiterroristes.
  Jo també vull una policia catalana (i un exèrcit popular i català), però com molts jueus d’Israel no vull que la meva policia esdevingui una nova SS o una nova Guardia Civil. I com aquells jueus, em fa vergonya i em resulta escandalós que alguns compatriotes titllin d’antipatriotes els qui denuncien i combaten els abusos de les forces de l’ordre, per més que això sigui utilitzat pels enemics de sempre. Oi que vostè li resulta del tot indefensable la tortura la practiqui qui la practiqui? Doncs no ens torturem més defensant l’indefensable i anem per feina. Tortura i pallisses no, policia catalana i dret a manifestar-se (d’okupes i policia) sí.

  Comentario por Marcel — Mayo 23, 2007 @ 11:48 pm

 7. Hi ha un llibre (a mi m’avorreix per cert) que pot ser que t’il·lumini. És el “Càndid” de Voltaire.

  Comentario por RDC — Mayo 24, 2007 @ 12:12 am

 8. Amic RDC ves per on, aquest món està ple d’ingenus i càndids ja que tothom el vol canviar, uns cap aquí i els altres cap allà. Encara que s’armin amb milers de canons i matin milions de persones els podem titllar d’ingenus i fins i tot de càndids, oi?, donat que no aconsegueixen obtenir el resultat que preveien.
  Hitler, com s’ho va poder creure que el seu imperi faria res de bo i que perduraria? I Stalin? I Bush a l’Iraq, què es pensava? Certament hi ha candideses i ingenuïtats molt perilloses perquè es pensen que la força radica prioritàriament en la força repressiva. M’explico RDC?

  Comentario por Marcel — Mayo 24, 2007 @ 3:24 am

 9. Tens tota la raó Marcel. Hitler va perdre l’imperi per càndid; va pensar que la llei darwiniana del més fort era certa; pobre il·lús! No va tenir en compte el factor tràgic de l’existència: els més forts, els superiors, pereixen en mans dels més necessitats i simples. De totes maneres, marcel, has d’entendre que no hi ha res que perduri sempre, sinó que tot es corromp i que per arribar a cert èxit, abans són necessaris molts fracassos; i no és això terrible!
  En quant al teu judici sobre la força repressiva és una tonteria hipòcrita -perdona aquesta confiança-. Hi han moltes formes repressives i l’ética n’és una: la que usen els impotents. Tampoc tens en compte el fet que la perillositat pot implicar una utilitat vital: allò més perillós pot ser allò més beneficiós i útil. En fi, dubto de les teves creences. En aquest sentit, si tu vols un món sense violència ni repressió és el teu problema però no ets ningú per exigir-ho dels demés, i encara menys de la societat. De fet, la teva exigència ètica ja és una força de repressió i un despotisme.

  Comentario por RDC — Mayo 24, 2007 @ 2:49 pm

 10. Amic RDC, Hitler es va pensar que era el més fort i perdurable i es va equivocar. Si tornes a llegir el meu comentari veuràs que deia “càndid” a Hitler de manera relativa: en tant que aconseguí el contrari dels seus objectius. Tampoc va contradir cap llei darwiniana si t’hi fixes bé, a banda que em sembla equivocat aplicar regularitats o principis d’uns àmbits o d’uns nivells a uns altres de distints (i més si som conscients que aquests nivells tenen complexitats irreductibles).
  Quan parlava del perill em referia a les concepcions policíaques i militars de l’ordre i de l’Estat. Del segle passat sembla que n’hauríem haver après una miqueta no només dels monstres que crea la raó, sinó de la feblesa d’aquests ordres malgrat les aparences tan blindades. Tan malament m’he explicat?
  Sobre les qüestions morals que tu apuntes aquí sóc jo que no te les entenc.

  Comentario por Marcel — Mayo 24, 2007 @ 6:50 pm

 11. l’RCd és una il·luminat…

  Comentario por ai — Mayo 26, 2007 @ 3:27 am

 12. La policia és policia i prou, per considerar algù proletari,primer preguntem si en tè consciència, a partir d’aqui,mirem si tè un discurs de clase…
  Son eficients en defensar uns interesos i prou, a mi m’escandalitza molt mès els beneficis dels bancs i les inmobiliaries, que no les pintoresques manis de quatre caps calents que no accepten per on bufen els vents.Però al meu parer i en un sentir utilitariste… (faltaria mès!! )fan mès mal a la societat els bancs i els demès amiguets, que no pas els quare melenuts que poden trencar el mobiliari urbà,o que quaranta anys lligat a un banc lligat per l’ hipoteca ja no escandalitzi a gairebè ningù, potser per els superhomes això de pagar sigui fins i tot acceptable però per a mi no és res mès que reflexa de malaltia social.Pregunta… els superhomes ho teniu tot pagat?

  Comentario por DIV10.30 — Mayo 29, 2007 @ 11:46 pm

Suscripción RSS a los comentarios de la entrada.

Disculpe, los comentarios están cerrados.

Gestionado con WordPress

what does methotrexate do to your teeth does tretinoin cream get rid of scars is ranitidine good for silent reflux billing 99211 with coumadin checks elavil ic-network keflex antibiotic prophylaxis risperdal drug assistance program micardis hct substitute long term health effects of wellbutrin dosage for atenolol for anxiety dimetapp and claritin antibiotics clarithromycin 500 mg celexa ejaculation side effects cymbalta manufacturer phone number does medicare pay for exelon patch multi dose methotrexate vasotec half life iv summary of the mystery of allegra methotrexate methionine synthase paxil anti anxiety second round femara how to get high off allegra abilify names xanax benadryl and melatonin methotrexate bcrp benadryl safe when breastfeeding mixing st john's wort and wellbutrin side effects of taking celexa at night wellbutrin not working now what adalat full episode 99 how much promethazine codeine syrup to lean motilium increase milk supply aldactone and cancer risk decadron baby meclizine and flonase trazodone fever allegra direct communications inc pharmacokinetics cephalexin isotretinoin im sommer easing withdrawal symptoms from celexa isotretinoin sleep problems can you take wellbutrin and provigil what is wellbutrin ssri prozac and clonidine omnicef and cefzil information on premarin cream protonix manufacturers augmentin 875-125 gsk benadryl for infants dosage what happens when you miss a dose of celexa elavil alcohol withdrawal diarrhea after taking cymbalta seroquel color blind can u take melatonin with celexa coumadin leg discoloration zofran dexamethasone free zocor program phentermine with claritin melatonin safe with paxil paxil increased thirst can you take phentermine and celebrex arimidex and celexa mobic safe for pregnancy nifedipine and blood pressure how long does it take to withdrawal from elavil herpes genitalis aciclovir tabletten flonase patient information keflex aftertaste usual dosage for furosemide effects of stopping luvox luvox 75 mg can ibuprofen and naprosyn be taken together betnovate cream betamethasone valerate price of nizoral anti dandruff shampoo in india does biaxin cause body aches tofranil tbl can clonidine cause bradycardia seroquel excretion antidepressants celexa weight loss prilosec dosage infant how often can u take claritin is evista a chemotherapy drug how many allegra d can i take does isotretinoin affect fertility wellbutrin anxiety generic depakote reviews for anxiety depakote substitute what food should you avoid on coumadin fruits to avoid on coumadin can i give my 2 month old infant motrin thuoc zocor 10mg zoloft effexor equivalent can you get pregnant while on celexa 800 mg motrin drowsiness effects of norvasc on hair celexa and xanax taken together price generic wellbutrin xl order promethazine codeine syrup online zyrtec 10mg pregnancy half life of motrin ibuprofen norvasc beipackzettel buy kamagra liverpool celexa tryptophan turkey rash from cardizem coumadin clinic tri cities wa low dose lithium and seroquel does buspar help lower blood pressure cymbalta medication uses terramycin ophthalmic ointment dosage dogs can i give benadryl and ibuprofen at the same time evista vs. tamoxifen for breast cancer prevention compare losartan to benicar inderal la 160 mg lasix ou moduretic norvasc and gums keflex efficacy biaxin dose pediatric is zyrtec ok to take during pregnancy can 180 mg allegra be cut in half zyrtec for cats with allergies methotrexate for treating rheumatoid arthritis famotidine increase blood pressure does crestor affect memory is there a generic drug for zetia amaryl 3mg tabletta can i take benadryl to sleep while pregnant losing weight after seroquel side effects of claritin while pregnant prospect isoptin rr is celebrex stronger than mobic can i take benadryl and tylenol pm while pregnant losing weight taking celexa what are the negative side effects of cymbalta cymbalta causing abdominal pain can you drink alcohol and take prilosec mixing hydrocodone with promethazine nitroglycerin decomposition equation can you take celexa while drinking zetia liver disease side effect of ranitidine drug when was aciphex approved isotretinoin and premature epiphyseal closure zocor safe dosage what is amoxil tablets used for celebrex can get you high can you get high from ranitidine zyrtec d available in uk flovent usage aciclovir 400 mg buy does zyrtec make you feel high methotrexate in rheumatoid arthritis folate supplementation should always be given viagra not working for performance anxiety baclofen for anxiety reviews diovan hct and hair loss how long does claritin d stay in system headache when starting effexor metoclopramide hydrochloride classification cephalexin monohydrate used for abilify et clozapine can you take omeprazole with antibiotics allegra minerals can dogs take benadryl dosage cymbalta adhd reviews lowest dosage of crestor can you take tylenol pm with benadryl endep side effects weight loss can i take soma with antibiotics is celexa a substitute for lexapro education for coumadin therapy risperdal lamotrigine is celebrex good for menstrual cramps side effects of crestor mayo clinic mucinex and motrin together is augmentin used to treat bronchitis vasotec and norvasc can i take zzzquil and benadryl can you take benadryl and tylenol pm at the same time lamisil advanced gel buy cheap paxil online chloramphenicol pumpspray wikipedia cytotec abortion guide can u take cymbalta when pregnant how soon feel effects wellbutrin tamoxifen severe depression inderal cost augmentin yazz nizoral redness face clopidogrel hydrogen sulfate form i nitroglycerin tablets generic name augmentin shortage uk what's the difference between effexor xr and effexor xl verapamil used for anxiety wellbutrin autisme ketoconazole shampoos (such as nizoral) when is the best time to take crestor 10mg omnicef nursing implications abilify and risperdal switch from paroxetine to venlafaxine wellbutrin vs effexor weight gain dose of benadryl to get high minocycline and nausea nitroglycerin iv infusion how old do u have to be to buy motrin effects of celebrex on kidney function is zofran an otc drug taking flonase and benadryl risperdal adhd medications celexa saved my life keflex dosages can benicar make you feel tired dosage forms of lamisil can you overdose on 6 benadryl glucophage uspi keflex arrhythmia decadron po to iv conversion furosemide prehospital use protonix and antacids dapoxetine cas paxil tablet nedir is it safe to take sudafed and paxil does nitrofurantoin cure gonorrhea university of minnesota coumadin clinic what dosage of benadryl should i take is augmentin a good antibiotic for a uti human reglan dose generic brand of omnicef premarin for period what does wellbutrin do if you are not depressed hytrin bph dosage abilify maintena formulation weaning off prilosec with zantac how much benadryl can i give my 8 pound yorkie cephalexin monohydrate 500 mg for dogs natural remedy for flomax methotrexate and hepatotoxicity what drug category is celebrex is wellbutrin on the 4 dollar list clonidine for itching will protonix show up as thc motilium side effects constipation bupropion with abilify when is zocor going generic too much cephalexin does celebrex lower blood pressure ditropan and sweating can you take allegra with suboxone norvasc and vytorin interaction allergic reaction minocycline symptoms singulair in asthma management zocor eye twitch furosemide tariff code allegra 180 uses kamagra rx will benadryl help allergy induced asthma alternatives to methotrexate for ra take cymbalta at night or day can't find nizoral shampoo 2013 augmentin and smoking cigarettes is zafirlukast the same as singulair do claritin reditabs make you drowsy ubat cozaar 50mg methotrexate pfizer 2.5 mg singulair going generic motrin stomach pain aldactone risk for hyperkalemia arthritis ibuprofen dosage decadron for inner ear infection can you take adderall and motrin together inderal and vertigo can you take ibuprofen with blood pressure what is a high dose of protonix is seroquel used for schizophrenia antabuse tablets to buy benadryl tablet for cats how to lose weight after taking zyprexa celebrex 200mg information celexa and lithium interactions methotrexate boop effexor allergies allergic reaction to biaxin xl what is clonidine hcl 0.1 mg used to treat trouble getting pregnant after methotrexate using inderal for anxiety celebrex liquid nitroglycerin ointment wikipedia is it ok to take benadryl with flagyl venlafaxine (effexor effexor xr) is depression a side effect of premarin abilify infections concerta for treatment of depression how does zoloft treat social anxiety pepcid and protonix together migraine medication reglan can i mix benadryl and reactine zyrtec methamphetamine ranitidine dose for pregnant amoxil stain teeth is trazodone safe with alcohol nausea celexa withdrawal coumadin beer consumption ra treatment without methotrexate 75 mg benadryl for allergic reaction ranitidine ya and you mixing benadryl and albuterol flonase and blood glucose capoten food interactions wellbutrin and celexa together can benadryl be taken with motrin can you treat strep throat with cephalexin can wellbutrin and ambien be taken together krissy allegra tumblr ranitidine gi prophylaxis which is stronger paxil or celexa benicar antibiotics lamisil cream for fungal toenail is celexa like lexapro is viagra safe for high blood pressure patients motrin ib safe for breastfeeding symptoms of going off prilosec seroquel und parkinson does seroquel increase serotonin levels coumadin after c-section prilosec and bitter taste in mouth switching from cymbalta to sertraline abilify and pregnancy 2012 skin allergies for dogs benadryl aciclovir creme auch bei genitalherpes will nitrofurantoin help an ear infection folic acid after methotrexate ectopic pregnancy best dapoxetine in india switching citalopram to paroxetine nizoral dries hair overdose on zyrtec how much zantac and pariet together ocd and effexor taking citalopram and cymbalta flomax and neutropenia can augmentin kill chlamydia does iv zofran cause drowsiness patent expiration for cymbalta dizzy spells coming off of cymbalta trazodone compared to seroquel taking aspirin and clopidogrel together methotrexate light stability benadryl for gluten singulair use in asthma clopidogrel bexalabs much does indocin cost wellbutrin xl foggy risperdal syrup side effects zofran side effects on fetus motrin stronger than advil colchicine digoxin interaction keflex rats can i take lamictal with cymbalta where to find kamagra in bangkok claritin d itching doxazosin is used for seroquel bloated stomach diovan hct and sweating singulair label celexa short term use how should i take minocycline what is zestril medication does claritin make you jittery zetia cost walgreens how to get high off mobic ectopic methotrexate cramps wellbutrin jaw clenching robaxin and celebrex together when is the best time to take decadron when to take paxil cr morning or evening can i take paracetamol with celebrex indocin ivh what does kamagra pills do coumadin and falling down vit b12 and coumadin medication for nausea zofran lisinopril and prinivil max methotrexate dose can i take claritin d and augmentin beano and coumadin nizoral crema topica what time to take protonix buy bupropion 100 mg levlen protected on sugar pills change from coumadin to pradaxa bupropion hcl sr tabs micardis patient reviews allegra cause high blood pressure side effects of amaryl meloxicam and singulair abilify maintena hcpcs prilosec works fast taking claritin and tylenol can i take claritin after surgery how does aspirin compared to coumadin claritin xpe clonidine for motor tics effexor or cymbalta methotrexate class of drugs abilify class action lawsuits how does tretinoin treat acne flovent halitosis bystolic package insert does bupropion make anxiety worse how to get promethazine with codeine over the counter clopidogrel and lisinopril prilosec allegra interaction what is the price of bystolic what to do if zofran doesn't work advil pm and wellbutrin sniffe abilify nakamats celebrex chair suprax antibiotics side effects wellbutrin crazy meds can celebrex make you drowsy shooting zanaflex how long does it take augmentin to start working for bronchitis methotrexate dose lymphoma zofran in third trimester pregnancy can you give a 6 month old motrin benadryl extra strength spray side effects coumadin instructions in spanish wellbutrin xl patient handout strep pneumo resistance to augmentin can toradol and decadron be mixed cymbalta clonidine glucophage smoking does strattera have sexual side effects paroxetine histamine zocor and stomach pain medicine similar to clonidine why furosemide causes gout aspirin and clopidogrel monitoring cytotec for first trimester abortion allergic to omnicef and penicillin keflex cefalexina 100mg withdrawal symptoms for effexor xr can i use benadryl cream on my dogs rash arimidex interactions drugs claritin d side effects urinary what is keflex used for in cats ancef and cephalexin how can i get advair cheap buy furosemide online australia what is a safe dose of benadryl during pregnancy wellbutrin interactions with st john's wort advair allergy crestor muscle cramping what is like effexor in re actos predictive coding order how soon can i take antabuse after drinking can i take delsym with benadryl can you take motrin and muscle relaxer together cytotec oruro chemical structure of cephalexin allopurinol cancer drugs protonix side effects long term use celexa tingling hands atacand effect on kidneys prilosec nexium comparison ibuprofen lopressor i stopped taking diovan hct suprax expiration nitroglycerin use in obstetrics pancytopenia secondary to methotrexate therapy in rheumatoid arthritis prednisone and protonix flovent hfa and breastfeeding augmentin gingivitis cialis soft online lanoxin drug contraindications what type of drug is prazosin bystolic how it works what are therapeutic levels for digoxin ativan claritin interactions what will motrin do to a dog can you smoke on zyban zyrtec fruit juice femara side effects itching isotretinoin effect on memory is zyrtec stronger than claritin zovirax tablets gsk can i have ranitidine when pregnant success with 7.5mg femara can trazodone be used as needed for sleep bystolic and muscle aches alesse when should i get my period what are the side effects of the drug abilify awp price zyvox dog allergic reaction benadryl dosage claritin switzerland ranitidine and dexilant together risperdal and lexapro interactions clonidine weaning schedule how long do withdrawal from cymbalta last tylenol 3 vs tylenol arthritis digoxin and levothyroxine interaction zyban drug contraindications can zyrtec be taken every day